Gekwetst in de liefde

In het verleden ben je gekwetst in de liefde, en dat wil je niet nog een keer. Je weet best dat het belangrijk is om je kwetsbaar op te stellen in een relatie. Maar hoe doe je dat? Zoals veel mensen die gekwetst zijn in de liefde, heb je een muurtje om je heen gebouwd, zodat je niet opnieuw gekwetst wordt.

Hulp bij gekwetst in de liefde

Vaak zit je met vragen als: Waarom trek ik alleen maar foute partners aan? Waarom wilt niemand mij? Waarom kies ik altijd de verkeerde? Waarom stap ik altijd in een gewelddadige relatie? Wat is er mis met mij? Hoe weet ik wie goed is voor mij? …  Lastig om daar in je eentje een antwoord op te vinden, maar ik kan je daarbij bijstaan.

Training van Marga Coacht: Wie ben ik in de liefde?

De training is verdeeld over 4 dagen in een periode van 6 maanden. We gaan aan het werk met allerlei onderwerpen en werkvormen.

Deel 1. Bewustwording van Wie ben ik in de liefde?

Je wordt je bewust van hoe jij in de liefde staat. Wat verwacht je van de ander? Welke positie neem je in een relatie in? Hoe zet je jezelf neer? Opstelling is een van de werkvormen die we hier inzetten.

Deel 2. Wie ben ik?

Om te kijken naar wie je echt bent, gaan we onder andere aan de slag met je horoscoop. Ook blikken we terug op de periode tussen deel 1 en nu. Hoe is het de afgelopen tijd gegaan, met daten en met jou? Herken je inmiddels je valkuilen?

Deel 3. Hechtingsstijlen / voorgeschiedenis

Als je steeds over dezelfde hobbels struikelt, kan dat te maken hebben met je hechtingsstijl. Die is ontstaan in je kindertijd en bepaalt voor een deel hoe je in relaties staat. Daarmee gaan we aan het werk.

Deel 4. Ik en de liefde

Jij en je toekomstige partner staan centraal. Wat wil je van die partner? Wat moet hij of zij wel en juist niet doen? We doen opstellingen aan de hand van die vraag. We bekijken een aantal filmpjes over relaties en gaan daarover met elkaar in gesprek.

Bekijk hier de volledige training.

Ben je ook gekwetst in de liefde en wil je erbij zijn, maak dan vandaag nog een afspraak. Voordat je deelneemt aan de training maak ik graag eerst kennis met je door middel van een kort telefonisch intakegesprek.

gekwetst in de liefde