Singlecoach

Singlecoach Marga helpt je graag met één van haar methoden om de liefde in jezelf en/of een ander terug te vinden. Hoe kan het dat je telkens met de ‘verkeerde’ persoon een relatie begint? Onbewust weet je dat hij/zij niet bij jou past en toch ga je die relatie weer aan want:

  • je bent bang om alleen te blijven
  • je kunt niet alleen zijn
  • deze persoon is ‘veilig’ want deze persoon komt toch niet te dichtbij ( gebeurt vaak bij mensen die last hebben van bindingsangst)

Telkens weer verval je in hetzelfde patroon. Dit is helemaal niet wat je wilt, want je wil een langdurige, respectvolle relatie. Hoe kan het dan toch dat je weet dat je telkens de “verkeerde” persoon ontmoet, terwijl je echt wel weet dat deze niet bij je past. Elke keer verval je in hetzelfde patroon.

Singlecoach helpt bij non-verbale communicatie

Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden.

Training voor singles na een scheiding

Jij alleen bent in staat om te veranderen. Hoe graag je het misschien ook zou willen, je kunt jouw ex partner niet veranderen. Als je patronen wil doorbreken, dan betekent dit dat je met jezelf aan de slag gaat. En singlecoach Marga kan je daarbij helpen en bijstaan met de training Wie ben ik zonder mijn ex?.

Je leert oude patroon te herkennen en wordt bewust van jouw positie binnen het voormalige gezin.  Hoe doen we dit? Via een opstelling. Zo kunnen we de onderlinge verhoudingen zien binnen het gezin. Pas als je je hier bewust van bent kun je aan de slag gaan om veranderingen aan te brengen zodat jij de regie weer hebt over je eigen leven.

Afspraak maken?

Wil je snel een afspraak? Of heb je een vraag rondom single coaching? Je vindt me hier.

Singlecoach Marga