Relatieproblemen hulp

Op zoek naar relatieproblemen hulp? Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.

Oefeningen in communicatie als relatieproblemen hulp

Je leert door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen uitvoeren om op een andere manier met elkaar te communiceren. Samen leren jullie het patroon te herkennen waarover jullie steeds vallen. Als je het patroon herkent, kan je er beter mee om en er op inspelen. Zo ontstaat er weer opnieuw een verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in 1 huis.

Over relatiecoach Marga

Mijn grote doel in mijn leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden. Met elkaar of alleen. En relatietherapie is hierbij ideaal. Bewustwording creëren en dit ook doorleven. Patronen vinden en deze doorbreken. En daar is EFT-relatietherapie op gebaseerd.

Het is patronen herkennen bij:

  • stellen die elkaar kwijt zijn geraakt en elkaar weer terug willen vinden en daarom in relatietherapie gaan.
  • koppels die uit elkaar willen zodat ze elkaar kunnen begrijpen en waardoor er minder strijd is.
  • singles om zo los te komen van hun ex partner of om een nieuwe partner te vinden.

EFT en opstellingen

Relatieproblemen hulpDe EFT-methode combineer ik met opstellingen. Daarnaast maak ik gebruik van kaarten. De vragen die hierop gesteld staan kunnen weer gebruikt worden voor de vragen die de stellen of individuen hebben. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en houdt zich bezig met verbindingen en patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld in de relatie, maar deze houden ons wel in de greep. Dit type therapie heeft niets te maken met Emotional Freedom Techniques of ook de tapping methode genaamd.

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Hoe je je binnen je familie gedraagt, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Een opstelling is niet oplossingsgericht, maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Op zoek naar hulp bij relatieproblemen?

Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek.