Relatiecoaching

Tijdens relatiecoaching ben je elkaar meer kwijt geraakt en zorg ik er als coach voor dat jullie weer met elkaar in gesprek komen. Dat jullie elkaar weer begrijpen. Mijn rol als coach is actiever en over het algemeen vinden er meerdere gesprekken plaats.

Waarom kiezen voor coaching in een relatie?

Je zit in een relatie, maar echt perfect loopt het toch niet. Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of hebben jullie een soort van broer/zus relatie? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch. Misschien is het zover gekomen dat je verliefd bent op een ander.

Relatiecoaching van Marga Heuker

Relatiecoaching van MargaMijn grote doel in mijn leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden. Met elkaar of alleen. En relatietherapie is hierbij ideaal. Ik heb eerst de opleiding tot mediator gevolgd en de specialisatie van familie mediator. Toen ik met het systemisch werken en EFT (Emotionally Focussed Therapy) relatietherapie van Sue Johnson in aanraking kwam, was de cirkel rond.

Ik heb zelf meegemaakt hoe het is om jezelf te verliezen in een relatie. Daarbij heb ik mezelf niet 1x maar meerdere malen gestoten aan dezelfde steen. Na verloop van tijd kon ik een patroon zien en de emotie die erbij hoorde. Ik realiseerde me dat bewustwording alleen niet helpt. Je moet door de pijn heen om uit de negatieve patronen te kunnen stappen.

Mijn missie is het om mensen van zichzelf te laten houden!

Zoek niet langer verder naar relatiecoaching in de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Peize, Roden en Assen. Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek.