Online singlecoaching

Het vinden van de juiste partner kan een hele opgave zijn. Ik kan je hierbij individueel helpen met behulp van online singlecoaching. Ben je nu op zoek, of kom je uit een relatie? Hoe kan het dat je telkens met de ‘verkeerde’ persoon een relatie begint? Onbewust weet je dat hij/zij niet bij jou past en toch ga je weer een relatie aan want:

  • je kunt niet alleen zijn
  • je bent bang om alleen te blijven
  • deze persoon is ‘veilig’ want deze persoon komt toch niet te dichtbij (gebeurt vaak bij mensen die last hebben van bindingsangst)

Telkens weer verval je in hetzelfde patroon. Dit is helemaal niet wat je wilt, want je wil een langdurige, respectvolle relatie. Singlecoaching is een uitstekend hulpmiddel.

Voordelen van online singlecoaching

Soms is het niet mogelijk om een live afspraak te maken, vanwege de afstand of in deze tijd het corona virus. Ik maak gebruik van Microsoft Teams beeldtelefonie. Werken via beeldtelefonie is net zo effectief als een live sessie. Ben je nog niet zo bekend met beeldbellen dan help ik je graag op weg, zodat het coachingsgesprek zo optimaal mogelijk verloopt. Mochten we na het gesprek besluiten om toch een live vervolgafspraak te maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Laat iemand dichtbij komen

Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden.

Afspraak maken?

Wil je een online singlecoaching afspraak maken? Of heb je een vraag rondom single coaching? Je vindt me hier.

Online singlecoaching