Single coaching

Het vinden van een juiste partner is best lastig. Daarom kan ik je individueel helpen met behulp van single coaching. Ben je nu op zoek, of kom je uit een relatie en heb je je deze vraag gesteld? Hoe kan het dat je telkens met de ‘verkeerde’ persoon een relatie begint? Onbewust weet je dat hij/zij niet bij jou past en toch ga je weer een relatie aan want:

  • je bent bang om alleen te blijven
  • je kunt niet alleen zijn
  • deze persoon is ‘veilig’ want deze persoon komt toch niet te dichtbij (gebeurt vaak bij mensen die last hebben van bindingsangst)

Telkens weer verval je in hetzelfde patroon. Dit is helemaal niet wat je wilt, want je wil een langdurige, respectvolle relatie.

Single coaching om iemand weer dichtbij te laten komen

Hoe kan het dan toch dat je weet dat je telkens de “verkeerde” persoon ontmoet, terwijl je echt wel weet dat deze niet bij je past. Elke keer verval je in hetzelfde patroon.

Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden. Met mijn single coaching ervaring kan ik je daarbij helpen.

Single coaching & training van Marga Coacht: Wie ben ik in de liefde?

Wie ben ik in de liefde? is een interactieve, praktische training. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt hoe je tegenover de liefde staat. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag. Je komt dichter bij jezelf te staan, waardoor je toegankelijker bent voor de liefde.

We zetten verschillende werkvormen in, waaronder opstellingen, groepswerk,  single coaching, vraagstellingen en rollenspellen. En natuurlijk hoort er ook een stukje theorie bij. Hoe werkt dat nou tussen mensen, en op hoe veel manieren kan het misgaan?

Hechtingsstijlen, erkenning en herkenning komen ook aan bod.

We gaan uit het hoofd in het lijf.

In het tweede deel van de training legt astrologe Marijke de Bos je uit hoe je in elkaar steekt. Dat doet ze met behulp van jouw horoscoop. Hiervoor hebben we de datum, tijd en plaats van jouw geboorte nodig.

Stel nou dat je tijdens de training je grote liefde ontmoet. Moet je dan stoppen? Nee, natuurlijk niet. Je kunt rustig doorgaan met de training. Het feit dat je jezelf steeds beter leert kennen, kan de liefde alleen maar verder verdiepen.

Lees hier meer over de training voor singles.

Afspraak maken met de single coach

Wil je snel een afspraak? Je vindt me hier.

Single Coaching