Relatie vragen spel

Door minstens eenmaal per jaar de tijd te nemen voor een goed gesprek, houd je de lijnen open en blijf je bereikbaar voor elkaar. En als je dit spel een keer hebt gespeeld, zul je merken dat het steeds gemakkelijker wordt om de ander vragen te stellen die belangrijk voor je zijn. Daarom heb ik het relatie vragen spel Liefde onder de loep ontwikkeld omdat het een praktische, eenvoudige manier is om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven.

Liefde onder de loep met dit relatie vragen spel

Liefde onder de loep is niets meer en niets minder dan een pak kaarten. En toch… Op elke kaart staat een vraag. De ene vraag zal je meer aanspreken of raken dan de andere. Je kunt het spel op verschillende manieren spelen. Je kunt bijvoorbeeld blind een kaart trekken en de vraag stellen, of je legt de kaarten open op tafel en pakt de vraag die je raakt.

Voorbereiding van het vragen spel voor jullie relatie

Dit leuke relatiespel werkt het beste na een goede voorbereiding. Niet dat die ingewikkeld is. Het is een kwestie van je telefoon en andere schermen uitzetten en zorgen voor een omgeving waarin je niet wordt gestoord. Of je romantische dingen doet als kaarsjes aansteken en muziek opzetten, mag je uiteraard helemaal zelf weten.

Relatie vragen spel

Over Marga

Mijn grote doel in mijn leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden. Met elkaar door bijvoorbeeld dit relatie vragen spel of alleen. Bewustwording creëren en dit ook doorleven. Patronen vinden en deze doorbreken. Het is patronen herkennen bij:

  • stellen die elkaar kwijt zijn geraakt en elkaar weer terug willen vinden en daarom in relatietherapie gaan.
  • koppels die uit elkaar willen zodat ze elkaar kunnen begrijpen en waardoor er minder strijd is.
  • singles om zo los te komen van hun ex partner of om een nieuwe partner te vinden.

Interesse? Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek.