Hulp bij relatieproblemen

Je relatie loopt niet lekker en je hebt het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Relatiecoach Marga biedt hulp bij relatieproblemen. Ik help stellen die elkaar kwijt zijn geraakt en elkaar weer terug willen vinden.

Over relatiecoach Marga

Mijn grote doel in mijn leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden. Met elkaar of alleen. En relatietherapie is de ideale hulp bij relatieproblemen.

Methode: EFT relatietherapie

Een belangrijke methode die ik gebruik bij therapie is de EFT relatietherapie. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. EFT-relatietherapie houdt zich bezig met verbindingen en het herkennen van patronen in een relatie. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld, maar ze houden ons wel in de greep.

Waarom deze hulp voor relatieproblemen?

Je realiseert je dat het zo niet langer meer door kan gaan en je vraagt je af: Hoe kan ik mijn relatie redden? Wie kan mij helpen om mijn gezin te redden? Want samen lukt het niet om uit patronen te stappen en je hebt hulp nodig om te kijken of je relatie nog levensvatbaar is. In relatietherapie gaan, is daarbij een uitstekend hulpmiddel.

Methode: opstellingen

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Neem direct contact op voor hulp bij jullie relatieproblemen

Wil je jullie relatie nieuw leven inblazen? Maak vandaag nog een afspraak met relatiecoach Marga.

Hulp bij relatieproblemen