Relatiecoach

Je realiseert je dat het zo niet langer meer door kan gaan en bent van plan om een relatiecoach in te schakelen. Je vraagt je af: Hoe kan ik mijn relatie redden? Wie kan mij helpen om mijn gezin te redden? Want samen lukt het niet om uit patronen te stappen en je hebt hulp nodig om te kijken of je relatie nog levensvatbaar is. Een relatietherapie coach, kan je daar uitstekend bij helpen.

Durf jezelf kwetsbaar op te stellen

Meestal zijn er  dingen gebeurd die ervoor hebben gezorgd dat jij je niet meer veilig voelt bij je partner. Een (on)bewuste opmerking die veel heeft losgemaakt door een onverwerkt verleden, een affaire …

Je wilt weten wat de triggers zijn waardoor jullie gelijk in de stress schieten. Wat is de reden waarom jij meteen naar de ander uithaalt of dat je weer terug trekt als de ander iets tegen jou zegt.

Wat als jij je kwetsbaar opstelt en de ander haalt alsnog uit? Tja, de volgende keer denk je wel twee keer na als je je een zwak moment hebt… en zo blijf je hangen in patronen.

Over relatiecoach Marga Heuker

RelatiecoachMijn grote doel in mijn leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden. Met elkaar of alleen. En relatietherapie is hierbij ideaal. Ik heb eerst de opleiding tot mediator gevolgd en de specialisatie van familie mediator. Toen ik met het systemisch werken en EFT (Emotionally Focussed Therapy) relatietherapie van Sue Johnson in aanraking kwam, was de cirkel rond.

Ik heb zelf meegemaakt hoe het is om jezelf te verliezen in een relatie. Daarbij heb ik mezelf niet 1x maar meerdere malen gestoten aan dezelfde steen. Na verloop van tijd kon ik een patroon zien en de emotie die erbij hoorde. Ik realiseerde me dat bewustwording alleen niet helpt. Je moet door de pijn heen om uit de negatieve patronen te kunnen stappen.

Mijn missie is het om mensen van zichzelf te laten houden!

Zoek niet langer verder naar een relatiecoach in de regio Peize, Roden, Assen, Groningen en Drenthe. Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek.