Verlatingsangst Drenthe

Verlatingsangst Drenthe | Heb je de constante angst dat je partner je wilt verlaten? Of ben je bang om alleen te zijn en beïnvloed dit jullie relatie? Dan kan er sprak zijn van verlatingsangst. Ik kan jullie helpen als relatiecoach om elkaar weer beter te leren vinden in de liefde. Als dit stadium al gepasseerd is, kan ik jou ook als singlecoach/scheidingscoach helpen deze verlatingsangst te overwinnen.

Verlatingsangst oplossen met relatiecoaching in Drenthe

Tijdens de relatiecoaching zorg ik er als coach voor dat jullie weer met elkaar in gesprek komen. Samen leren jullie het patroon te herkennen waarover jullie steeds vallen. Als je het patroon herkent, kan je er beter mee om en er op inspelen. Zo ontstaat er weer opnieuw een verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in 1 huis.

Een paar tips om niet langer niet gelukkig in relatie te zijn:

  • Blijf jezelf.
  • Deel regelmatig goed nieuws met elkaar.
  • Laat de balans tussen geven en nemen in evenwicht zijn.
  • Kus elkaar elke dag met aandacht.
  • Ook stellen met een goede relatie hebben ruzie.
  • Wees dankbaar voor elkaar.
  • Leg je telefoon, oid eens aan de kant en investeer die tijd in elkaar.

Iedereen vult deze op zijn eigen manier in en deze tips zijn natuurlijk maar een leidraad. Maar het is soms wel eens goed om je relatie in vraag te stellen. Of om je voor te stellen hoe jouw toekomstige relatie zou kunnen zijn.

Verlatingsangst Drenthe

 

Hoe kan een scheidingscoach je helpen bij verlatingsangst?

Jij alleen bent in staat om te veranderen. Hoe graag je het misschien ook zou willen, je kunt jouw (ex) partner niet veranderen. Als je patronen wil doorbreken, dan betekent dit dat je met jezelf aan de slag gaat. En ik als liefdescoach kan je daarbij helpen en bijstaan.

Je leert oude patroon te herkennen en wordt bewust van jouw positie binnen het voormalige gezin.  Hoe doen we dit? Via een opstelling. Zo kunnen we de onderlinge verhoudingen zien binnen het gezin. Pas als je je hier bewust van bent kun je aan de slag gaan om veranderingen aan te brengen zodat jij de regie weer hebt over je eigen leven.

Blijf niet bij de pakken zitten.

Zoek je een coach om je relatie weer sprankelend te maken en de verlatingsangst te verminderen? Of wil je hulp na je echtscheiding? Ben je op zoek naar een ideale partner?

Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.