Relatie kaartspel

Aandacht en met elkaar praten zijn essentieel in elke relatie. Daarom heb ik het relatie kaartspel Liefde onder de loep ontwikkeld. “Juist door er een relatiespel van te maken, is het niet zo zwaar. Het is een kaartspel voor iedereen – stellen die elkaar zijn kwijtgeraakt en stellen die het prima met elkaar kunnen vinden.”

Of je relatie nu uitstekend is, een beetje stoffig of ronduit verwaarloosd, aandacht en praten zijn de sleutel. Hoe lang is het geleden dat jij en je partner de tijd hebben genomen voor een eerlijk gesprek?

Spelregels relatie kaartspel

De spelregels van dit relatie kaartspel zijn helder en duidelijk. Hoewel ze makkelijk zijn, kan het lastig zijn ze toe te passen. De belangrijkste regel is dat je partner alle tijd krijgt om te antwoorden. Houd er rekening mee dat hij of zij geraakt kan zijn door de vraag en dat het een tijdje stil kan zijn. Laat je partner altijd helemaal uitspreken.

Misschien krijg je een vraag die je, om wat voor reden dan ook, niet wilt beantwoorden. Dat mag. Zeg dat je de vraag niet wilt beantwoorden, kijk elkaar 20 seconden zwijgend aan en leg vervolgens uit waarom je geen antwoord wilt geven.

Liefde onder de loep, de date

Willen jullie na het spelen van het relatie kaartspel verder werken aan de relatie? Met deze date werken jullie op een leuke informele manier aan jullie relatie. Ik geef jullie tips en tools, laat jullie oefeningen doen en laat  jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Het gaat hierbij om bewustwording van elkaar. Het geeft op een leuke manier weer een boost aan je relatie. Mijn rol als liefdescoach is tijdens deze avond ondersteund. Liefde onder de loep, de date wordt als een avondje uit geboekt en is in principe eenmalig.

Blijf niet bij de pakken zitten.

Zoek je niet alleen een kaartspel maar ook een coach om je relatie weer sprankelend te maken? Neem dan direct contact op.

 

Relatie kaartspel