Angst om verliefd te worden

Heb je angst om verliefd te worden? En hoe stel je jezelf in vraag om de ideale partner te vinden? En bestaat die wel, de ideale partner? De liefde is prachtig, maar ook ongrijpbaar. Je hebt immers geen enkele invloed op de ander; alleen maar op jezelf. Ik weet er alles van. Mede door eigen ervaring heb ik geleerd om deze vragen te beantwoorden met behulp van verschillende methodes.

EFT methode en opstellingen

De EFT methode combineer ik met opstellingen. Daarnaast maak ik gebruik van kaarten. De vragen die hierop gesteld staan kunnen weer gebruikt worden voor de vragen die de stellen of individuen hebben. EFT staat voor Emotionalle Focused Therapy en houdt zich bezig met verbindingen en patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld, maar deze houden ons wel in de greep. Dit geeft ons meer inzicht in de angst om verliefd te worden.

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Dit kunnen verschillende systemen zijn, zoals oa je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring de vereniging waar je bij zit enzovoort. Ik werk graag met deze opstellingen. Deze geven inzicht en maken je bewust van de patronen. En vanuit die bewustwording kun je veranderingen doorvoeren. Deze methode pas ik voornamelijk toe tijdens mijn trainingen en individuele sessies.

Hoe onderscheid ik mij van anderen coaches?

Mijn focus ligt vooral op de liefde. Dit is gekomen door eigen ervaringen en mijn interesse in het onderwerp. Hierdoor kan ik makkelijk andere mensen helpen die hier ook tegenaan lopen. Ik begrijp ze, waardoor ik makkelijker door de zelfgecreëerde muur kan breken.

Angst om verliefd te worden? Blijf niet bij de pakken zitten

Ben je op zoek naar een ideale partner? Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.

Angst om verliefde te worden