Werken aan je relatie

Werken aan je relatie | Wist jij dat we gemiddeld 7 minuten per dag tijd voor elkaar vrij maken? En wist je dat jouw telefoon hiervan een van de grootste oorzaak is? En wist je dat als je geen interesse meer in elkaar toont, dat de relatie snel saai wordt, in een sleur terecht komt?

Als je met elkaar in gesprek bent, durf je dan alle vragen te stellen of situaties te bespreken waar jij mee zit? Zo niet waar ben je bang voor? Ben je bang dat je in de verwijtende sfeer terecht komt? Of dat je elkaar wilt overtuigen dat jouw waarheid toch echt de juiste waarheid is? Of dat jullie boos op elkaar worden? Of ben je bang dat de je partner je gaat verlaten als je die vraag stelt. Het is dan tijd dat je gaat werken aan je relatie.

Werken aan je relatie tijdens een date

‘Liefde onder de loep, de date’ is voor elk stel dat wil werken aan hun relatie. Hoe zorg je ervoor dat je meer dan gemiddeld 7 minuten per dag quality time met elkaar hebt? Interesse creëer je door elkaar vragen te stellen. Je in elkaars leven te verdiepen en weer een terug te gaan naar het begin van jullie relatie hoe verliep dat eigenlijk?

Tijdens deze date gaan jullie onder begeleiding van mij (Marga Heuker de liefdescoach) met elkaar in gesprek. Je ontdekt weer wat je leuk aan de ander vindt. Hoe jullie verliefd op elkaar zijn geworden. Vertel eens aan elkaar over jullie begin periode. Waarom zit ik erbij zul je je misschien afvragen. Vragen kunnen confronterend zijn, de intentie van een gesprek is verdieping en geen escalatie.

Géén relatietherapie, maar leuk werken aan je relatie

Werken aan je relatieDe date vindt plaats op een informele locatie en onder het genot van een hapje en drankje. Waarom doen we dit in een horecagelegenheid in plaats van bij mij op de praktijk? Het informele karakter zorgt ervoor dat het geen relatietherapie is, maar dat jullie op een leuke manier aan je relatie werken.

Jullie hoeven zelf geen vragen te bedenken, maar als je een vraag hebt of een situatie wilt inbrengen dan juich ik dat alleen maar toe.

Willen jullie ook werken aan de relatie? Neem dan contact op, of lees meer over de date.