Praatkaarten relatie

Aandacht en met elkaar praten zijn essentieel in elke relatie. Daarom heb ik dit praatkaarten relatie spel Liefde onder de loep ontwikkeld. Het is een praktische, eenvoudige manier is om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven.

Speel de praatkaarten relatie samen of met begeleiding

Je kunt het zo licht en zo zwaar maken als je zelf wilt. Je kunt het spel samen spelen of tijdens een sessie met Marga. De toegevoegde waarde van een gesprek met coach Marga is dat ze signalen kan oppikken die jullie zelf van elkaar niet (meer) zien. Daardoor kan het gesprek een verrassende wending krijgen. Vooral als je relatie stroef verloopt, kan het een verstandige keus zijn om de Liefde met begeleiding van Marga onder de loep te nemen.

Zijn er dingen die je lastig vindt om te bespreken? Kun je elkaar alles vragen – en krijg je dan ook een antwoord waar je iets mee kunt?

Praatkaarten relatie

Werken aan je relatie tijdens een date

‘Liefde onder de loep, de date’ is voor elk stel dat wil werken aan hun relatie. Hoe zorg je ervoor dat je meer dan gemiddeld 7 minuten per dag quality time met elkaar hebt? Interesse creëer je door elkaar vragen te stellen. Je in elkaars leven te verdiepen en weer een terug te gaan naar het begin van jullie relatie hoe verliep dat eigenlijk?

Tijdens deze date gaan jullie onder begeleiding van mij (Marga Heuker de liefdescoach) met elkaar in gesprek. Je ontdekt weer wat je leuk aan de ander vindt. Hoe jullie verliefd op elkaar zijn geworden. Vertel eens aan elkaar over jullie begin periode. Waarom zit ik erbij zul je je misschien afvragen. Vragen kunnen confronterend zijn, de intentie van een gesprek is verdieping en geen escalatie.

Interesse in praatkaarten voor jullie relatie of een date?

Neem dan contact op, of lees meer over de date of de relatiekaarten.