Vragenspel relatie

Door minstens eenmaal per jaar de tijd te nemen voor een goed gesprek, houd je de lijnen open en blijf je bereikbaar voor elkaar. En als je dit spel een keer hebt gespeeld, zul je merken dat het steeds gemakkelijker wordt om de ander vragen te stellen die belangrijk voor je zijn. Daarom heb ik het vragenspel relatie Liefde onder de loep ontwikkeld omdat het een praktische, eenvoudige manier is om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven.

Liefde onder de loep met dit vragenspel voor je relatie

Liefde onder de loep is niets meer en niets minder dan een pak kaarten. En toch… Op elke kaart staat een vraag. De ene vraag zal je meer aanspreken of raken dan de andere. Het leuke van dit vragenspel is dat je het op verschillende manieren kunt spelen. Je kunt bijvoorbeeld blind een kaart trekken en de vraag stellen, of je legt de kaarten open op tafel en pakt de vraag die je raakt.

Speel samen of met begeleiding

Je kunt het zo licht en zo zwaar maken als je zelf wilt. Je kunt het vragenspel samen spelen of tijdens een sessie met Marga. De toegevoegde waarde van een gesprek met coach Marga is dat ze signalen kan oppikken die jullie zelf van elkaar niet (meer) zien. Daardoor kan het gesprek een verrassende wending krijgen. Vooral als je relatie stroef verloopt, kan het een verstandige keus zijn om de Liefde met begeleiding van Marga onder de loep te nemen.

Zijn er dingen die je lastig vindt om te bespreken? Kun je elkaar alles vragen – en krijg je dan ook een antwoord waar je iets mee kunt?

 

Vragenspel relatie

Liefde onder de loep, de date

Met deze date werken jullie op een leuke informele manier aan jullie relatie. Ik geef jullie tips en tools, laat jullie oefeningen doen en laat  jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Het gaat hierbij om bewustwording van elkaar. Het geeft op een leuke manier weer een boost aan je relatie. Mijn rol als liefdescoach is tijdens deze avond ondersteund. Liefde onder de loep, de date wordt als een avondje uit geboekt en is in principe eenmalig.

Blijf niet bij de pakken zitten.

Zoek je niet alleen een kaartspel maar ook een coach om je relatie weer sprankelend te maken? Neem dan direct contact op.