Marga Coacht

Liefde onder de loep

Wist jij dat we gemiddeld 7 minuten per dag tijd voor elkaar vrij maken? En wist je dat jullie telefoon hiervan een van de grootste oorzaak is? En wist je dat als jullie geen interesse meer in elkaar tonen, dat de relatie snel saai wordt, in een sleur terecht komt? Dat de kans aanwezig is dat jullie een punt zetten achter de relatie, of dat een van jullie beiden vreemd gaat?

Lees verder

Teleurstelling in de liefde

Bij relaties

Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of leven jullie gewoon naast elkaar, als een soort van broer en zus? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch. Misschien is het zover gekomen dat je verliefd bent op een ander.

Je realiseert je dat het zo niet langer meer door kan gaan. Je vraagt je af: Hoe kan ik mijn relatie redden? Wie kan mij helpen om mijn gezin te redden? Want samen lukt het niet om uit patronen te stappen en je hebt hulp nodig om te kijken of je relatie nog levensvatbaar is. Relatiecoaching, is daarbij een uitstekend hulpmiddel. 

Lees verder

Individueel

Het vinden van een juiste partner is best lastig. Of je nu al langer single bent, of net uit een relatie komt… de ware vinden, is voor de meeste mensen toch het uiteindelijke doel. Maar hoe weet je of iemand goed is voor jou?

Vaak zit je met vragen als: Waarom trek ik alleen maar foute partners aan? Waarom wilt niemand mij? Waarom kies ik altijd de verkeerde? Waarom stap ik altijd in een gewelddadige relatie? Wat is er mis met mij? Hoe weet ik wie goed is voor mij? …  Lastig om daar in je eentje een antwoord op te vinden, maar ik kan je daarbij bijstaan.

Lees verder