Teleurstelling in de liefde

Ervaar je teleurstelling in de liefde? Ben je op zoek naar een ideale partner? Zoek je een coach om je relatie weer sprankelend te maken? Of wil je hulp na je echtscheiding? Blijf niet bij de pakken zitten en onderneem actie. Ik ben liefdescoach Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.

Voorkom als single de teleurstelling in de liefde

Hoe kan het dan toch dat je weet dat je telkens de “verkeerde” persoon ontmoet, terwijl je echt wel weet dat deze niet bij je past. Elke keer verval je in hetzelfde patroon en moet je de teleurstelling verwerken.

Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Wees je bewust van jouw verbale en non-verbale communicatie, zodat iemand dichterbij kan komen. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou namelijk niet goed begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden. Met mijn single coaching ervaring kan ik je daarbij helpen.

Voorkom teleurstelling in jullie relatie

Wist jij dat we gemiddeld 7 minuten per dag tijd voor elkaar vrij maken? En wist je dat jullie telefoon hiervan een van de grootste oorzaak is? En wist je dat als jullie geen interesse meer in elkaar tonen, dat de relatie snel saai wordt, in een sleur terecht komt? Je raakt teleurgesteld in elkaar en de kans is zelfs aanwezig dat jullie een punt zetten achter de relatie, of dat één van jullie beiden misschien wel vreemd gaat.

Patronen sluipen er vaak langzaam in en voor je het weet neem je elkaar voor lief. Liefde onder de loep, de date zorgt weer voor bewustwording van elkaar binnen jullie relatie. Wie ben jij, wie ben ik en wie zijn wij samen.

Teleurstelling in de liefde