Online relatiecoaching

Je realiseert je dat het zo niet langer meer door kan gaan met jullie relatie. Je vraagt je af: Kan ik mijn relatie redden en hoe? Wie kan mij helpen om mijn gezin te redden? Want samen lukt het niet om uit de patronen te stappen. Je hebt hulp nodig om jullie relatie een nieuwe impuls te geven. Dan is online relatiecoaching een uitstekend hulpmiddel.

Voordelen van online relatiecoaching

Soms is het niet mogelijk om een live afspraak te maken, vanwege de afstand of in deze tijd het corona virus. Ik maak gebruik van Microsoft Teams beeldtelefonie. Werken via beeldtelefonie is net zo effectief als een live sessie. Zijn jullie nog niet zo bekend met beeldbellen dan help ik jullie uiteraard graag op weg, zodat ik jullie optimaal kan coachen. Mochten we na het gesprek besluiten om toch een live vervolgafspraak te maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Relatie kaartspel

Aandacht en met elkaar praten zijn essentieel in elke relatie. Daarom heb ik het kaartspel relatie Liefde onder de loep ontwikkeld. Het spel is een praktische, eenvoudige manier om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven. “Het is een kaartspel voor iedereen – stellen die elkaar zijn kwijtgeraakt en stellen die het prima met elkaar kunnen vinden.”

Liefde onder de loep is niets meer en niets minder dan een pak kaarten. En toch… Op elke kaart staat een vraag. De ene vraag zal je meer aanspreken of raken dan de andere. Je kunt het spel op verschillende manieren spelen. Mochten jullie na een potje spelen behoefte hebben aan een gesprek met een relatiecoach, dan kan dat uiteraard bij mij.

Maak een afspraak voor online relatiecoaching

Zoek je een coach om je relatie weer sprankelend te maken? Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden. Maak nu een afspraak voor online relatiecoaching.

online relatiecoaching