Hulp na scheiding

Zijn de ruzies hetzelfde gebleven of erger geworden, nadat jij en je ex uit elkaar zijn gegaan? Dat is logisch, omdat scheidingen nu eenmaal niet zo eenvoudig zijn. Jullie zijn alleen maar bezig geweest met het uit elkaar gaan en niet met doorbreken van patronen. Scheidingscoach Marga biedt hulp na scheiding.

De scheiding is geregeld, alles in gezamenlijk overleg. Alles is financieel en juridisch afgehandeld. Jullie wonen niet meer bij elkaar en toch is er niks veranderd. Fysiek is er afstand, maar emotioneel gezien ben je nog steeds verbonden. Tenslotte hebben jullie kinderen en is het niet mogelijk om echt los van elkaar te komen, denk je.

Rust en eigen plek creëren

Ik kan me voorstellen dat je niet meer met je ex partner in therapie wilt. Het enige wat je wilt is rust en een eigen plek. Het is heel erg goed denkbaar dat jij en je ex partner op een ander niveau qua beleving zitten. De ander is misschien nog lang niet zo ver om je los te willen laten of andersom.

Hoe kan ik je helpen na de scheiding?

Alleen jijzelf bent in staat om te veranderen. Je kunt jouw ex partner niet veranderen, hoe graag je het misschien ook zou willen. Als je patronen wilt doorbreken, dan betekent dit dat je met jezelf aan de slag gaat. Liefdescoach Marga kan je daarbij helpen en bijstaan, in de regio Drenthe, Groningen & Friesland.

Je leert oude patroon te herkennen en wordt bewust van jouw positie binnen het voormalige gezin.  Hoe doen we dit? Via een opstelling. Zo kunnen we de onderlinge verhoudingen zien binnen het gezin. Pas als je je hier bewust van bent kun je aan de slag gaan om veranderingen aan te brengen zodat jij de regie weer hebt over je eigen leven.

Neem direct contact op voor hulp na scheiding in Drenthe en omgeving

Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek. Dan kunnen we kijken hoe ik je verder kan helpen na de scheiding. Vanuit Peize ben ik werkzaam in de regio Drenthe, Groningen, Friesland.

 

Hulp na scheiding