Ervaringen

Klanten-ervaringen

Hieronder kun je een paar ervaringen lezen van mensen die mijn hulp hebben ingeroepen.

Testimonial:

Liefde onder de loep, de date

“Graag wil ik je nog bedanken voor de leuke coaching. Het was voor ons beide bijzonder en heeft veel gespreksstof opgeleverd.”

Testimonial:

Singlecoaching

“Marga heb ik leren kennen als een hele prettige, doortastende en gerichte coach. Zij heeft mij geholpen door middel van een opstelling en gerichte vragen te stellen. Bij aankomst had ik al een iets in mijn hoofd waar mijn ‘struikelblokken’ over zouden gaan. Marga ging eerst met mij in gesprek en vervolgens kwam de opstelling. Ze begon eerst met andere onderwerpen en die bleken een schot in de roos te zijn. Ik ervaar Marga dat ze goed intuïtief reageert en daarbij veel vanuit oprechte nieuwsgierigheid blijft uitvragen waardoor ze niet zelf invult en mijzelf als coachee laat nadenken en tot informatie kom. Het wordt mij dus niet in de mond gelegd. Dat vind ik heel knap.”   B.W.

Testimonial:

“Samen met mijn ex-partner, hebben wij een aantal mediation afspraken gehad om een omgangsregeling uit te werken. Marga is onpartijdig, begripvol, en wij boekten snel vooruitgang, ze kreeg voor elkaar dat 2 mensen die amper meer communiceerden een ouderschapsplan hebben samengesteld. Marga is ten zeerste aan te raden als u mediation nodig hebt.”  B.J.

Testimonial:

Singlecoaching

“Bij Marga, coach van de liefde, heb ik een opstelling laten doen voor mijn toekomstige partner. Tijdens de opstelling bleek dat er in mijn verleden nog enkele verrassende blokkades te zitten. Deze hebben we samen aangepakt waarna ik nu weer heerlijk aan het daten ben ?.

Wat ik verder zo mooi vond aan de opstelling bij Marga is dat ik de neiging heb om snel in mijn hoofd te gaan zitten. Marga pikt dit gelijk op en stelt de juiste vragen waardoor ik weer naar mijn gevoel ga. Ze is rustig en geeft je echt de tijd. Super coach!”  N.W.

Testimonial:

“Na ons gesprek van zaterdag volgend op ons vorig contact ben ik weer een stap verder. Wat je deed en wat je zei; er zijn in het nu! Mijn perspectief naar mijn ex is aan het veranderen. De transformatie naar houden van is ondersteund door jou. Als je mijn situatie cognitief bekijkt is het verre van liefde wat de acties van mijn ex zijn, maar mijn ware ik heeft altijd compassie en empathie (daarom heb ik het ook zo lang “volgehouden”) Aan die spagaat heb jij een bijdrage geleverd om die kleiner te maken. Thanx!”  D.S.

Testimonial:

Relatiecoaching

“In een moeilijke zakelijke en privé periode, liepen de emoties soms hoog op. Ook waren er periodes waarin niet gecommuniceerd werd over wat ons bezig hield. In een aantal sessies met Marga leerden we patronen, gedrag en triggers bij onszelf en elkaar herkennen. We kregen handvatten mee, die ons veel ondersteuning  gaven. Ook zorgde het ervoor dat de rust terugkwam. We kunnen nu open praten en luisteren naar elkaar. We blijven elkaar helpen wanneer triggers  de kop op steken. Het allerbelangrijkste is dat de verbinding er weer is.” H.R en K.A

Testimonial:

Workshop Horoscoop – Opstelling

Deze workshop is een aanrader. Niet alleen is het een cadeautje aan jezelf, dit inzoomen op je persoonlijke en zeer specifieke astrologische blauwdruk. Het geeft zicht op een veelkleurig en genuanceerd samenspel van eigenschappen en kwaliteiten, op basis van je horoscoop. Dit geeft eerder een poëtische vrijheid dan een rigide vaststellen wie je bent. Marijke spreekt vanuit veel kennis en ervaring, en met een gezonde dosis nuchtere directheid, wat heel plezierig is.

Daarnaast heb ik het als wonderlijk ervaren hoe snel we – die ochtend begonnen als groep volslagen onbekenden – vertrouwd genoeg waren om, met elkaar, voor ieder een opstelling aan te gaan over een onderwerp dat uit de horoscooplezing naar voren kwam. Marga begeleidt dit zeer zorgvuldig met zoveel structuur dat het nergens onveilig voelt. Integendeel, Marga is in staat de setting continue liefdevol te bewaken tot aan de voltooiing van zo’n opstelling. Aan het einde van de middag op de fiets naar huis had ik veel om te laten bezinken. Er wordt gespit in de diepe lagen van je onderbewustzijn en dat werkt nog lang door.

Maaike

Testimonial:

Single coaching traject

Nooit te oud voor liefde

Begin dit jaar ben ik goed begonnen, met singlecoaching bij Marga Heuker! Het besluit om ‘zoiets’ te doen, schoof ik jaren voor me uit, maar eind vorig jaar vond ik toch echt dat er ‘iets moest gebeuren’. Relaties en liefde, het kwam maar niet goed van de grond, vond ik. Daten was meestal wel leuk, maar eindigde uiteindelijk vaak onbevredigend of ‘raar’. En daar snapte ik vaak niks van.

Het traject van zes bijeenkomsten was: boeiend, inzichtgevend, verrijkend, maar ook confronterend… Marga biedt vanuit structuur en flexibiliteit een warme, open, betrokken sfeer. Bovendien is ze scherp en ze voelt goed aan. Ze wist bij mij al tijdens de intake de vinger op de zere plek te leggen: je praat over je gevoel, maar praat en handelt weinig vanuit je gevoel. Auw!

Het waren gevulde en zeer gevarieerde sessies: praten, doen, oefenen, oefenen, plus een energetische behandeling ter afsluiting. Wat zijn de effecten geweest? Ik heb mezelf beter leren kennen en weet beter wat ik soms heel eng vind (gevoelens bijvoorbeeld…). En heb geleerd en ondervonden dat als ik me meer open, me meer kwetsbaar opstel, dat dat iets doet met mezelf, maar zeker ook met de ander.

Het aangaan van de coaching bracht hele mooie processen op gang. Ik gaf mezelf ruimte voor groei en geborgenheid. En dat had zo zijn gevolgen… De relatie die ervoor al een paar keer verbroken was, is nieuw leven ingeblazen tijdens de coaching. Er is nu sprake van meer stabiliteit, openheid en gelijkwaardigheid. Daar heb ik, met steun van Marga, een belangrijke rol in mogen vervullen. Door bewuster te voelen, te denken, te doen én te zijn. Heel mooi. En dat op mijn 60e, haha. Zo zie je maar, een mens is nooit te oud voor liefde….

Testimonial:

Energetische behandeling

Ik kwam bij Marga met meerdere hulpvragen, maar wist van geen van allen echt wat ik wou bereiken. Uiteindelijk ben ik 6 a 7 keer bij Marga geweest en hebben we per keer gekeken wat we aan konden pakken.

Marga is een vrouw waar je makkelijk mee kan praten en die goed aanvoelt wat je nodig hebt. Soms had ik geen idee wat er gebeurde, maar dan kon Marga me duidelijke uitleg geven. Elke keer als ik bij haar weg kwam voelde ik me een een stukje zelfverzekerder. Ik sta nu meer met beide benen op de grond en voel dat ik regie heb over m’n eigen leven. Dit raad ik iedereen aan.

 

Overtuigd?

Maak vandaag nog een afspraak.