Ervaringen

Klanten-ervaringen

Hieronder kun je een paar ervaringen lezen van mensen die mijn hulp hebben ingeroepen.

Testimonial van liefde onder de loep, de date:

“Graag wil ik je nog bedanken voor de leuke coaching. Het was voor ons beide bijzonder en heeft veel gespreksstof opgeleverd.”

Testimonial:

“Marga heb ik leren kennen als een hele prettige, doortastende en gerichte coach. Zij heeft mij geholpen door middel van een opstelling en gerichte vragen te stellen. Bij aankomst had ik al een iets in mijn hoofd waar mijn ‘struikelblokken’ over zouden gaan. Marga ging eerst met mij in gesprek en vervolgens kwam de opstelling. Ze begon eerst met andere onderwerpen en die bleken een schot in de roos te zijn. Ik ervaar Marga dat ze goed intuïtief reageert en daarbij veel vanuit oprechte nieuwsgierigheid blijft uitvragen waardoor ze niet zelf invult en mijzelf als coachee laat nadenken en tot informatie kom. Het wordt mij dus niet in de mond gelegd. Dat vind ik heel knap.”   B.W.

Testimonial:

“Samen met mijn ex-partner, hebben wij een aantal mediation afspraken gehad om een omgangsregeling uit te werken. Marga is onpartijdig, begripvol, en wij boekten snel vooruitgang, ze kreeg voor elkaar dat 2 mensen die amper meer communiceerden een ouderschapsplan hebben samengesteld. Marga is ten zeerste aan te raden als u mediation nodig hebt.”  B.J.

Testimonial:

“Bij Marga, coach van de liefde, heb ik een opstelling laten doen voor mijn toekomstige partner. Tijdens de opstelling bleek dat er in mijn verleden nog enkele verrassende blokkades te zitten. Deze hebben we samen aangepakt waarna ik nu weer heerlijk aan het daten ben ?.

Wat ik verder zo mooi vond aan de opstelling bij Marga is dat ik de neiging heb om snel in mijn hoofd te gaan zitten. Marga pikt dit gelijk op en stelt de juiste vragen waardoor ik weer naar mijn gevoel ga. Ze is rustig en geeft je echt de tijd. Super coach!”  N.W.

Testimonial:

“Na ons gesprek van zaterdag volgend op ons vorig contact ben ik weer een stap verder. Wat je deed en wat je zei; er zijn in het nu! Mijn perspectief naar mijn ex is aan het veranderen. De transformatie naar houden van is ondersteund door jou. Als je mijn situatie cognitief bekijkt is het verre van liefde wat de acties van mijn ex zijn, maar mijn ware ik heeft altijd compassie en empathie (daarom heb ik het ook zo lang “volgehouden”) Aan die spagaat heb jij een bijdrage geleverd om die kleiner te maken. Thanx!”  D.S.

Testimonial:

“In een moeilijke zakelijke en privé periode, liepen de emoties soms hoog op. Ook waren er periodes waarin niet gecommuniceerd werd over wat ons bezig hield. In een aantal sessies met Marga leerden we patronen, gedrag en triggers bij onszelf en elkaar herkennen. We kregen handvatten mee, die ons veel ondersteuning  gaven. Ook zorgde het ervoor dat de rust terugkwam. We kunnen nu open praten en luisteren naar elkaar. We blijven elkaar helpen wanneer triggers  de kop op steken. Het allerbelangrijkste is dat de verbinding er weer is.” H.R en K.A

Overtuigd?

Maak vandaag nog een afspraak.