Relatie redden

Relatie redden? Laten we weer een feestje maken van onze relatie. Door zelf de slingers op te hangen en samen te bepalen waar deze komen te hangen.

Investeer in je relatie met een relatiecoach

Wat is er mooier dan te kunnen zeggen, wij investeren in onze relatie door regelmatig naar een relatiecoach te gaan. Deze coach laat ons weer zien waarom we voor elkaar hebben gekozen. Deze coach geeft ons handvatten hoe we om kunnen gaan met de veranderingen die telkens plaats vinden in onze levens. En dat we onze partner in deze veranderingen niet kwijt raken. Dat jullie steeds weer tegen elkaar kunnen zeggen:  Ik heb je niet nodig, maar ik kies ervoor om bij je te zijn.

Je relatie/liefde onder de loep

Wist jij dat we gemiddeld slechts 7 minuten per dag tijd voor elkaar vrij maken? En wist je dat jullie telefoon hiervan een van de grootste oorzaak is? En wist je dat als jullie geen interesse meer in elkaar tonen, dat de relatie snel saai wordt, in een sleur terecht komt? Dat de kans aanwezig is dat jullie een punt zetten achter de relatie, of dat een van jullie beiden vreemd gaat?

Bewustwording

Patronen sluipen er vaak langzaam in en voor je het weet neem je elkaar voor lief. Liefde onder de loep, de date zorgt weer voor bewustwording van elkaar binnen jullie relatie. Wie ben jij, wie ben ik en wie zijn wij samen. Hiermee kun je je relatie redden en nieuw leven inblazen.

Tips om je relatie te redden

  • Blijf jezelf.
  • Deel regelmatig goed nieuws met elkaar.
  • Laat de balans tussen geven en nemen in evenwicht zijn.
  • Kus elkaar elke dag met aandacht.
  • Ook stellen met een goede relatie hebben ruzie.
  • Wees dankbaar voor elkaar.
  • Leg je telefoon, oid eens aan de kant en investeer die tijd in elkaar.

Deze tips zijn natuurlijk maar een leidraad om je relatie te redden. Iedereen vult deze tips op zijn eigen manier in. Maar het is soms wel eens goed om je relatie in vraag te stellen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Relatie redden met Marga