Relatietherapie Drenthe

Relatietherapie Drenthe | Je zit in een relatie, maar echt perfect loopt het toch niet. Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of hebben jullie een soort van broer/zus relatie? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch. Misschien is het zover gekomen dat je verliefd bent op een ander.

Waarom relatietherapie?

Met relatietherapie in Drenthe leer je door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen uitvoeren om op een andere manier met elkaar te communiceren. Jullie leren een patroon te herkennen waarover jullie regelmatig vallen. Wanneer dit patroon herkent wordt, kunnen jullie er  beter op inspelen. Zo kom je samen weer in verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn binnen een relatie. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in hetzelfde huis.

Mijn missie is het om mensen van zichzelf te laten houden!

Bewustwording creëren en dit ook doorleven. Patronen vinden en deze doorbreken. En daar is EFT-relatietherapie op gebaseerd.

De EFT-methode combineer ik met opstellingen. Daarnaast maak ik gebruik van kaarten. De vragen die hierop gesteld staan kunnen weer gebruikt worden voor de vragen die de stellen of individuen hebben. EFT  houdt zich bezig met verbindingen en patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld in de relatie, maar deze houden ons wel in de greep.

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Hoe je je binnen je familie gedraagt, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Een opstelling is niet oplossingsgericht, maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Interesse in relatietherapie in Drenthe?

Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek.

Relatietherapie Drenthe