Relatie verbeteren

Zit je er aan te denken om je relatie te verbeteren? Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of hebben jullie een soort van broer/zus relatie? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch.

Je realiseert je dit niet langer zo kan doorgaan. Je vraagt je af: Hoe kan ik mijn relatie verbeteren? Wie kan mij helpen om mijn gezin te redden? Want samen lukt het niet om uit patronen te stappen en je hebt hulp nodig om te kijken of je relatie nog levensvatbaar is. Liefdescoach Marga kan jullie daarbij helpen.

Achterhalen wat jullie relatie kan verbeteren

Meestal zijn er  dingen gebeurd die ervoor hebben gezorgd dat jij je niet meer veilig voelt bij je partner. Een (on)bewuste opmerking die veel heeft losgemaakt door een onverwerkt verleden, of misschien een affaire…

Je wilt weten waarom en vooral waardoor jullie gelijk in de stress schieten. Wat is de reden waarom jij meteen naar de ander uithaalt of dat je weer terug trekt als de ander iets tegen jou zegt.

Kwetsbaarheid tonen

Wat als jij je kwetsbaar opstelt en de ander haalt alsnog uit? Tja, de volgende keer denk je wel twee keer na als je je een zwak moment hebt… en zo blijf je hangen in patronen en wordt de relatie eerder slechter, dan dat het verbeterd.

Hoe creëer je veiligheid? Door naar elkaar te luisteren. En in dit stadium verloopt dat vaak moeizaam. Want naar elkaar luisteren is een hele uitdaging, want hoe reageert de ander op jou als jij je echte gevoelens en verlangens verwoord? Gaan ze boos zijn? Ontgoocheld? Gekwetst?

Relatie verbeteren met een liefdescoach

Zoek je een coach om je relatie weer sprankelend te maken? Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden. Daarmee wil ik relaties verbeteren.

Relatie verbeteren