Bindingsangst oplossen

Vaak zit je met vragen als: Waarom trek ik alleen maar foute partners aan? Waarom wilt niemand mij? Waarom kies ik altijd de verkeerde? Waarom stap ik altijd in een gewelddadige relatie? Wat is er mis met mij? Hoe weet ik wie goed is voor mij? …  Lastig om daar in je eentje een antwoord op te vinden, maar ik kan je daarbij bijstaan en de bindingsangst oplossen.

Hoe kan ik je helpen de bindingsangst oplossen?

De liefde is prachtig, maar ook ongrijpbaar. Je hebt immers geen enkele invloed op de ander; alleen maar op jezelf. Ik weet er alles van.
Ik ben zelf getrouwd geweest en gescheiden. Wat ik miste bij de mannen, dacht ik te kunnen vinden bij de vrouwen. Na een relatie met een vrouw werd het duidelijk. Wat ik zocht lag niet bij de ander, maar gewoon bij mezelf. Daar begon mijn eigen zoektocht. Wie ben ik in de liefde? Tijdens mijn ontdekkingsreis merkte ik dat er veel meer mensen zijn die hiermee worstelen. Daarom heb ik deze training ontwikkeld. Want niets geeft me meer voldoening dan mijn ervaring delen met anderen.

Training van Marga Coacht: Wie ben ik in de liefde?

Wie ben ik in de liefde? is een interactieve, praktische training. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt hoe je tegenover de liefde staat. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag. Je komt dichter bij jezelf te staan, waardoor je toegankelijker bent voor de liefde.

We zetten verschillende werkvormen in, waaronder opstellingen, groepswerk, coaching, vraagstellingen en rollenspellen. En natuurlijk hoort er ook een stukje theorie bij. Hoe werkt dat nou tussen mensen, en op hoe veel manieren kan het misgaan?

Hechtingsstijlen, erkenning en herkenning komen ook aan bod. We gaan uit het hoofd in het lijf.

Bekijk hier de volledige training.

Mijn missie is het om mensen van zichzelf te laten houden!

Zoek niet langer verder naar bindingsangst oplossen in de regio Peize, Roden, Assen, Groningen en Drenthe. Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek.

Bindingsangst oplossen