Liefdescoach

Je bent verliefd en zit in een relatie, maar echt perfect loopt het toch niet. Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of hebben jullie een soort van broer/zus relatie? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch. Misschien is het zover gekomen dat je verliefd bent op een ander. Liefdescoach Marga kan daarbij helpen, om op een leuke manier te werken aan je relatie.

Hoe kan ik je helpen?

LiefdescoachJe leert door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen uitvoeren om op een andere manier met elkaar te communiceren. Samen leren jullie het patroon te herkennen waarover jullie steeds vallen. Als je het patroon herkent, kan je er beter mee om en er op inspelen. Zo ontstaat er weer opnieuw een verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in 1 huis.

Methodes van liefdescoach Marga

De methodes die ik gebruik is de EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie, opstellingen en de liefde onder de loep date.

EFT-relatietherapie houdt zich bezig met verbindingen en het herkennen van patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld in de relatie, maar ze houden ons wel in de greep.

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

‘Liefde onder de loep, de date’ is voor elk stel die verdieping wil geven aan hun relatie. Hoe zorg je ervoor dat je meer dan gemiddeld 7 minuten per dag quality time met elkaar hebt? Interesse creëer je door elkaar vragen te stellen. Je in elkaars leven te verdiepen en weer een terug te gaan naar het begin van jullie relatie hoe verliep dat eigenlijk?

Jouw relatie nieuw leven inblazen? Maak vandaag nog een afspraak met liefdescoach Marga.