Relatieproblemen oplossen

Wist jij dat we gemiddeld 7 minuten per dag tijd voor elkaar vrij maken? En wist je dat jullie telefoon hiervan een van de grootste oorzaak is? En wist je dat als jullie geen interesse meer in elkaar tonen, dat de relatie snel saai wordt, in een sleur terecht komt? Dat de kans aanwezig is dat jullie een punt zetten achter de relatie, of dat een van jullie beiden vreemd gaat? Relatiecoach Marga kan jullie relatieproblemen oplossen met persoonlijke coaching of een date vorm.

Relatieproblemen oplossen met EFT of een opstelling

De methodes die ik daarvoor gebruik is de EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie en opstellingen.

EFT-relatietherapie houdt zich bezig met verbindingen en het herkennen van patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld in de relatie, maar ze houden ons wel in de greep.

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Tips voor een gelukkige relatie:

  • Blijf jezelf.
  • Deel regelmatig goed nieuws met elkaar.
  • Laat de balans tussen geven en nemen in evenwicht zijn.
  • Kus elkaar elke dag met aandacht.
  • Ook stellen met een goede relatie hebben ruzie.
  • Wees dankbaar voor elkaar.
  • Leg je telefoon, oid eens aan de kant en investeer die tijd in elkaar.

Deze tips zijn natuurlijk maar een leidraad en iedereen vult deze op zijn eigen manier in. Maar het is soms wel eens goed om je relatie in vraag te stellen.

Blijf niet bij de pakken zitten

Zoek je een coach om je relatie weer sprankelend te maken?

Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.

relatieproblemen oplossen