Bang voor liefde

Bang voor liefde

Ben je bang voor liefde? Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden.

Niet meer bang voor liefde met mijn een opstelling

Om niet meer bang te zijn voor liefde werk ik met een opstelling. Jij gaat daarmee je toekomstige partner opstellen. Hierdoor word je bewust van hoe jullie op elkaar reageren en wat voor gevoel dat jou geeft. Naast de bewustwording ga je deze ook leren doorleven. Het doorleven zorgt ervoor dat je niet op een afstandje toe blijft kijken. Je leert steeds dichter bij jezelf te komen, je leert je emoties (h)erkennen. Je hoeft geen houding meer aan te nemen waardoor je toekomstige partner niet in verwarring raakt. Je bent nu een zelfbewuste en een prachtige persoonlijkheid waar je toekomstige partner graag mee samen is.

Tips voor een toekomstige relatie:

  • Blijf jezelf.
  • Deel regelmatig goed nieuws met elkaar.
  • Laat de balans tussen geven en nemen in evenwicht zijn.
  • Kus elkaar elke dag met aandacht.
  • Ook stellen met een goede relatie hebben ruzie.
  • Wees dankbaar voor elkaar.
  • Leg je telefoon, oid eens aan de kant en investeer die tijd in elkaar.

Deze tips zijn natuurlijk maar een leidraad en iedereen vult deze op zijn eigen manier in. Maar het is soms wel eens goed om je voor te stellen hoe jouw toekomstige relatie zou kunnen zijn.

Blijf niet bij de pakken zitten.

Zoek je een coach om je liefdesleven weer sprankelend te maken? Of wil je hulp na je echtscheiding? Ben je op zoek naar een ideale partner?

Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden. Zodat je niet langer bang voor liefde hoeft zijn.