Relatietherapie Peize

Ben je op zoek naar relatietherapie Peize, omdat je het gevoel hebt dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Of leven jullie gewoon naast elkaar, als een soort van broer en zus? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Marga Coacht uit Peize is een gespecialiseerde relatiecoach die gebruik maakt van verschillende methodes om te helpen bij relatieproblemen.

Samen in verbinding met relatietherapie

Relatietherapie PeizeMet relatietherapie leer je door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen uitvoeren om op een andere manier met elkaar te communiceren. Jullie leren een patroon te herkennen waarover jullie regelmatig vallen. Wanneer dit patroon herkent wordt, kunnen jullie er  beter op inspelen. Zo kom je samen weer in verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn binnen een relatie. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in hetzelfde huis.

EFT relatietherapie in Peize

Eén van de methodes die ik gebruik is EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie. EFT-relatietherapie houdt zich bezig met verbindingen en het herkennen van patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld in de relatie, maar ze houden ons wel in de greep.

Creëer bewustwording in je relatie

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Jouw relatie nieuw leven inblazen? Kies voor relatietherapie Peize en maak vandaag nog een afspraak.