Single training

Single training | Marga helpt je graag met één van haar methoden om de liefde in jezelf en/of een ander terug te vinden. Hoe kan het dat je telkens met de ‘verkeerde’ persoon een relatie begint? Onbewust weet je dat hij/zij niet bij jou past en toch ga je die relatie weer aan want:

  • je bent bang om alleen te blijven
  • je kunt niet alleen zijn
  • deze persoon is ‘veilig’ want deze persoon komt toch niet te dichtbij ( gebeurt vaak bij mensen die last hebben van bindingsangst)

Telkens weer verval je in hetzelfde patroon. Dit is helemaal niet wat je wilt, want je wil een langdurige, respectvolle relatie. Hoe kan het dan toch dat je weet dat je telkens de “verkeerde” persoon ontmoet, terwijl je echt wel weet dat deze niet bij je past. Elke keer verval je in hetzelfde patroon.

Hoe kan ik je helpen?

De liefde is prachtig, maar ook ongrijpbaar. Je hebt immers geen enkele invloed op de ander; alleen maar op jezelf. Ik weet er alles van.
Ik ben zelf getrouwd geweest en gescheiden. Wat ik miste bij de mannen, dacht ik te kunnen vinden bij de vrouwen. Na een relatie met een vrouw werd het duidelijk. Wat ik zocht lag niet bij de ander, maar gewoon bij mezelf. Daar begon mijn eigen zoektocht. Wie ben ik in de liefde? Tijdens mijn ontdekkingsreis merkte ik dat er veel meer mensen zijn die hiermee worstelen. Daarom heb ik deze training ontwikkeld. Want niets geeft me meer voldoening dan mijn ervaring delen met anderen.

Single training: Wie ben ik in de liefde?

Wie ben ik in de liefde? is een interactieve, praktische training. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt hoe je tegenover de liefde staat. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag. Je komt dichter bij jezelf te staan, waardoor je toegankelijker bent voor de liefde.

We zetten verschillende werkvormen in, waaronder opstellingen, groepswerk, coaching, vraagstellingen en rollenspellen. En natuurlijk hoort er ook een stukje theorie bij. Hoe werkt dat nou tussen mensen, en op hoe veel manieren kan het misgaan?

Hechtingsstijlen, erkenning en herkenning komen ook aan bod. We gaan uit het hoofd in het lijf. Lees hier meer over deze single training.

Afspraak maken?

Wil je snel een afspraak? Of heb je een vraag rondom de single training? Je vindt me hier.

Single training