Online opstellingen

Online opstellingen | Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden.

Voordelen online opstellingen

Soms is het niet mogelijk om een live afspraak te maken, vanwege de afstand of in deze tijd het corona virus. Ik maak gebruik van Microsoft Teams beeldtelefonie. Werken via beeldtelefonie is net zo effectief als een live sessie. Ben je nog niet zo bekend met beeldbellen dan help ik je uiteraard graag op weg. Mochten we na het gesprek besluiten om toch een live vervolgafspraak te maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Toekomstige partner opstellen

Jij gaat je toekomstige partner opstellen. Daardoor word je bewust van hoe jullie op elkaar reageren en wat voor gevoel dat jou geeft. Naast de bewustwording ga je deze ook leren doorleven. Het doorleven zorgt ervoor dat je niet op een afstandje toe blijft kijken. Je leert steeds dichter bij jezelf te komen, je leert je emoties (h)erkennen. Je hoeft geen houding meer aan te nemen waardoor je toekomstige partner niet in verwarring raakt. Je bent nu een zelfbewuste en een prachtige persoonlijkheid waar je toekomstige partner graag mee samen is.

Wat is zo’n online familieopstelling therapie?

Bij online opstellingen wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Wil je snel een afspraak maken voor de een online opstelling? Neem dan contact op.

Online opstellingen