Relatie APK

Eens in de zoveel tijd is het goed om een relatie APK te doen. Net als bij een auto heeft ook je relatie soms de nodige onderhoud nodig.  Als je in een relatie zit dan heb je een keuze, of je blijft alles op je eigen manier doen, of je doet water bij de wijn. In het eerste geval kun je gelijk wel met de relatie stoppen, want dan worden jullie twee aparte eilandjes. Ik kan jullie helpen met relatiecoaching of een liefde onder de loep date.

Samen op een eiland met de relatie APK

Zoals Sue Johnson het zo mooi verwoord, in een relatie wil je een volwassen afhankelijkheid hebben. Je wilt samen op een eilandje zitten. Misschien met een klein schiereilandje zodat je jezelf zo af en toe eens terug kunt trekken, maar waar je toch in verbinding met elkaar blijft. Zit je ieder op een eigen eilandje dat wordt de gemeenschappelijke deler steeds kleiner.

In het tweede geval moet je toch weer die stoute schoenen aantrekken en het gesprek aangaan in de vorm van een relatie APK gesprek. En geloof me zonder deze gesprekken dooft de liefde langzaam uit. En dat is toch niet wat je wilt?

Complexiteit van de liefde

Ik heb het wel vaker gehad over de complexiteit van de liefde. De liefde doe je namelijk niet alleen, daar zijn twee (soms meerdere) mensen bij betrokken. Jij kunt wel iets willen, maar als de andere partij daar anders over denkt dan heb je wel een probleem. Je kunt natuurlijk wachten totdat je een ons weegt, maar meestal wordt het er niet anders van.

Maar wat doe je met de liefde die er wel is, maar die je niet durft uit te spreken? Soms gaat het om een onmogelijke liefde. En waar kies je voor loyaliteit of voor eigen geluk? En hoe zit het met de liefde die er wel is maar die je niet durft uit te spreken omdat je gewoon weg het lef niet hebt. Dat je liever je tong afbijt en ongelukkig blijft dan de woorden uitspreekt en heel misschien wel een blauwtje loopt. Hoe jammer is dit?

Met een relatie APK meer uitdaging in de liefde

Ik daag je uit om degene aan te spreken waar je gevoelens voor hebt. En wist je dat heel veel mensen spijt hebben van de breuk met hun partner? Heb jij spijt van de breuk met je partner, heb je nog gevoelens voor hem of haar? Trek de stoute schoenen aan en vertel wat je voelt. Heb je bij deze uitdaging toch wat hulp nodig? Dit kan tijdens een relatie APK gesprek of op een andere passende manier. Neem eens vrijblijvend contact met me op dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

relatie APK