Coaching voor singles

Marga Coacht je individueel

Het vinden van een juiste partner is best lastig. Daarom kan ik je individueel helpen.

Ben je nu op zoek, of kom je uit een relatie en heb je je deze vraag gesteld? Hoe kan het dat je telkens met de ‘verkeerde’ persoon een relatie begint? Onbewust weet je dat hij/zij niet bij jou past en toch ga je weer een relatie aan want:

  • je bent bang om alleen te blijven
  • je kunt niet alleen zijn
  • deze persoon is ‘veilig’ want deze persoon komt toch niet te dichtbij ( gebeurt vaak bij mensen die last hebben van bindingsangst)

Telkens weer verval je in hetzelfde patroon. Dit is helemaal niet wat je wilt, want je wil een langdurige, respectvolle relatie.

Hoe kan het dan toch dat je weet dat je telkens de “verkeerde” persoon ontmoet, terwijl je echt wel weet dat deze niet bij je past. Elke keer verval je in hetzelfde patroon.

Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden.

Hoe kan ik je helpen?

Jij gaat je toekomstige partner opstellen. Daardoor word je bewust van hoe jullie op elkaar reageren en wat voor gevoel dat jou geeft. Naast de bewustwording ga je deze ook leren doorleven. Het doorleven zorgt ervoor dat je niet op een afstandje toe blijft kijken. Je leert steeds dichter bij jezelf te komen, je leert je emoties (h)erkennen. Je hoeft geen houding meer aan te nemen waardoor je toekomstige partner niet in verwarring raakt. Je bent nu een zelfbewuste en een prachtige persoonlijkheid waar je toekomstige partner graag mee samen is.

Wat is zo’n opstelling?

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Wil je snel een afspraak?

Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.