Relatietherapie Roden

Relatietherapie Roden | Je zit in een relatie, maar echt perfect loopt het toch niet. Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of hebben jullie een soort van broer/zus relatie? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch. Misschien is het zover gekomen dat je verliefd bent op een ander. Kies dan voor relatietherapie.

Waarom kies je voor relatietherapie in Roden?

Met relatietherapie in Roden leer je door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen uitvoeren om op een andere manier met elkaar te communiceren. Jullie leren een patroon te herkennen waarover jullie regelmatig vallen. Wanneer dit patroon herkent wordt, kunnen jullie er  beter op inspelen. Zo kom je samen weer in verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn binnen een relatie. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in hetzelfde huis.

Over relatiecoach Marga Heuker

Mijn grote doel in mijn leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden. Met elkaar of alleen. En relatietherapie is hierbij ideaal. Ik heb eerst de opleiding tot mediator gevolgd en de specialisatie van familie mediator. Toen ik met het systemisch werken en EFT (Emotionally Focussed Therapy) relatietherapie van Sue Johnson in aanraking kwam, was de cirkel rond.

Ik heb zelf meegemaakt hoe het is om jezelf te verliezen in een relatie. Daarbij heb ik mezelf niet 1x maar meerdere malen gestoten aan dezelfde steen. Na verloop van tijd kon ik een patroon zien en de emotie die erbij hoorde. Ik realiseerde me dat bewustwording alleen niet helpt. Je moet door de pijn heen om uit de negatieve patronen te kunnen stappen.

Mijn missie is het om mensen van zichzelf en elkaar te laten houden!

Zoek niet langer verder naar relatietherapie Roden. Je kan bij mij altijd terecht voor een verkennend gesprek.

Relatietherapie Roden