Twijfel over relatie

Twijfel je over jullie relatie? Je leven is als een rivier continu in beweging. Net als jullie relatie verandert deze met de tijd mee. En wat is er dan fijner om zo af en toe een liefdescoach in de arm te nemen die jullie kan helpen om ervoor te zorgen dat jullie met elkaar mee veranderen. Want wat is er leuker dan aan jullie relatie te werken en ervoor zorgen dat deze sprankelend blijft.

twijfel over relatie

Liefde onder de loep, de date:

Met ‘Liefde onder de loep, de date’ werken jullie op een leuke informele manier aan jullie relatie. Ik geef jullie tips en tools, laat jullie oefeningen doen en laat  jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Neem de twijfel over relatie weg met relatiecoaching

Tijdens de relatiecoaching zorg ik er als coach voor dat jullie weer met elkaar in gesprek komen. Samen leren jullie het patroon te herkennen waarover jullie steeds vallen. Als je het patroon herkent, kan je er beter mee om en er op inspelen. Zo ontstaat er weer opnieuw een verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in 1 huis.

Tips voor een gelukkige relatie:

  • Blijf jezelf.
  • Deel regelmatig goed nieuws met elkaar.
  • Laat de balans tussen geven en nemen in evenwicht zijn.
  • Kus elkaar elke dag met aandacht.
  • Ook stellen met een goede relatie hebben ruzie.
  • Wees dankbaar voor elkaar.
  • Leg je telefoon, oid eens aan de kant en investeer die tijd in elkaar.

Deze tips zijn natuurlijk maar een leidraad en iedereen vult deze op zijn eigen manier in. Maar het is soms wel eens goed om je relatie in vraag te stellen. Of om je voor te stellen hoe jouw toekomstige relatie zou kunnen zijn.

Twijfel niet langer over jullie relatie

Zoek je een relatiecoach om jullie relatie weer sprankelend te maken? Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.