single corona eenzaamheidSingle en Corona

Het single leven voor corona was niet saai of eenzaam, je kon je leven zo indelen zoals jij dat wou.  Je kon gaan en staan waar je maar wou. Had je zin in een feestje, wou je een avondje voor jezelf hebben of gezellig bijkletsen met vrienden. Misschien had je een fwb? Zelfs collega’s waren meestal een leuke afleiding.

En opeens was daar onze vriend corona die een streep door al deze leuke bezigheden zette. Zoveel mogelijk binnen blijven en thuis werken indien mogelijk. En opeens is het huis wel heel erg leeg. Jazeker social media is een uitkomst in deze tijd. Van beeldtelefonie wordt heel veel gebruik gemaakt. En vrienden en familie zijn niet te beroerd om uren met je te kletsen.

Gelijkgestemden om mee af te spreken

Maar toch, er is niemand waar je even tegenaan kunt leunen. Niemand die je even een knuffel geeft. En hoe fijn het ook is dat je een luisterend hebt, mensen die in een relatie zitten kunnen niet voelen wat jij voelt.  Want single zijn gedurende corona is helemaal niet zo leuk, je bent volledig op jezelf aangewezen. En dat kan soms heel erg eenzaam zijn.

Hoe fijn is het dan dat je met gelijkgestemden even je ei kwijt kunt, want hoe kun je je even wat minder eenzaam voelen, of hoe ga je nu om met internetdating?

Aanmelden

Donderdag 02 april om 20.00 uur kun je je aanmelden voor een online meeting. Deze meeting duurt 1,5 uur en tijdens deze meeting kunnen we gezamenlijk ons leed wat verzachten. Kun je donderdag 02 april niet, dan kun je 8 april om 20.00 uur “aanschuiven”.

Je kunt je hier aanmelden. Geef even aan voor welke datum je je wilt aanmelden. Ik stuur je dan een link waarmee je kunt inloggen.