Kaartspel relatie

Aandacht en met elkaar praten zijn essentieel in elke relatie. Daarom heb ik het kaartspel relatie Liefde onder de loep ontwikkeld. “Juist door er een relatiespel van te maken, is het niet zo zwaar. Het is een kaartspel voor iedereen – stellen die elkaar zijn kwijtgeraakt en stellen die het prima met elkaar kunnen vinden.”

Met dit kaartspel relatie onder de loep

Liefde onder de loep is niets meer en niets minder dan een pak kaarten. En toch… Op elke kaart staat een vraag. De ene vraag zal je meer aanspreken of raken dan de andere. Je kunt het spel op verschillende manieren spelen. Je kunt bijvoorbeeld blind een kaart trekken en de vraag stellen, of je legt de kaarten open op tafel en pakt de vraag die je raakt.

Voorbereiding van het kaartspel voor jullie relatie

Dit leuke kaartspel voor jullie relatie werkt het beste na een goede voorbereiding. Niet dat die ingewikkeld is. Het is een kwestie van je telefoon en andere schermen uitzetten en zorgen voor een omgeving waarin je niet wordt gestoord. Of je romantische dingen doet als kaarsjes aansteken en muziek opzetten, mag je uiteraard helemaal zelf weten.

 

Kaartspel relatie

Liefde onder de loep, de date

Met deze date werken jullie op een leuke informele manier aan jullie relatie. Ik geef jullie tips en tools, laat jullie oefeningen doen en laat  jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Het gaat hierbij om bewustwording van elkaar. Het geeft op een leuke manier weer een boost aan je relatie. Mijn rol als liefdescoach is tijdens deze avond ondersteund. Liefde onder de loep, de date wordt als een avondje uit geboekt en is in principe eenmalig.

Blijf niet bij de pakken zitten.

Zoek je niet alleen een kaartspel maar ook een coach om je relatie weer sprankelend te maken? Neem dan direct contact op.