Hulp bij scheiding

Hulp bij scheiding | Hoe kom ik emotioneel los van mijn ex-partner na een scheiding? De methodes die ik daarvoor gebruik zijn EFT (Emotionally Focused Therapy) therapie en opstellingen. Daarnaast bied ik een laat-me-los training aan waarna je na 3 ochtenden weer ruimte hebt voor jezelf en nieuwe dingen en op een goede manier contact kunt houden met jouw ex-partner

Opstelling

Jij alleen bent in staat om te veranderen. Hoe graag je het misschien ook zou willen, je kunt jouw ex-partner niet veranderen. Als je patronen wil doorbreken, dan betekent dit dat je met jezelf aan de slag gaat. En ik kan je daarbij helpen en bijstaan.

Je leert oude patroon te herkennen en wordt bewust van jouw positie binnen het voormalige gezin. Hoe doen we dit? Via een opstelling. Zo kunnen we de onderlinge verhoudingen zien binnen het gezin. Pas als je je hier bewust van bent kun je aan de slag gaan om veranderingen aan te brengen zodat jij de regie weer hebt over je eigen leven.

Wie ben ik zonder mijn ex (laat-me-los) Training voor hulp bij scheiding

Lukt het niet om afstand te nemen van jouw ex-partner omdat jullie samen kinderen hebben? Val je telkens weer terug in oude patronen op het moment dat je hem/haar ziet? Wat zou jij doen, als ik jou vertel dat je deze patronen kunt doorbreken? Dat je na 3 ochtenden weer ruimte hebt voor jezelf en nieuwe dingen en op een goede manier contact kunt houden met jouw ex-partner?

Tijdens de training leer je:

  • Oude patronen herkennen en de bijbehorende emotie te ontdekken
  • Omgaan met deze emotie
  • Regie terug te nemen over je eigen leven
  • Dichterbij jezelf komen
  • Ruimte maken voor iets nieuws

Tijdens de training zullen wij verschillende oefeningen doen waaronder opstellingen, rollenspellen et cetera. Daarnaast krijg je een individueel gesprek. Lees hier meer over de Laat-Me-Los Training.

Hulp bij scheiding