Online single training

Online single training | Heb je als single wel eens het gevoel dat je beter alleen kunt blijven? Dat je uit zelfbescherming een muurtje om jezelf heen hebt gebouwd? En je tegen iedereen zegt die het horen wil; Nee hoor ik hoef geen relatie. Maar stiekem is dat helemaal niet wat je wilt. Je wilt alleen niet telkens teleurgesteld worden in de liefde.

Of zit je in een relatie en heb je het gevoel dat je jezelf steeds weer kwijtraakt? Dat je het zo graag goed wilt doen, maar dat je jezelf telkens weer verliest? Wie laat je dan eigenlijk zien aan de ander? Laat je jezelf dan zien of een versie van jezelf die de ander volgens jou wil zien?

Leer jezelf kennen tijdens deze interactieve online single training

Wie ben ik in de liefde? is een interactieve, praktische online single training. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt hoe je tegenover de liefde staat. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag. Je komt dichter bij jezelf te staan, waardoor je toegankelijker bent voor de liefde.

Tijdens deze online training zal Marijke de Bos informatie geven over hoe je aan de hand van je horoscoop meer inzicht in jezelf krijgt.

We gaan tijdens de online training minder diep op de horoscoop in. Maar wil je naar aanleiding van de online training meer over je horoscoop weten? Dan geeft Marijke 15 % korting op een horoscoop sessie met haar.

Voordelen van online trainingen

Soms is het niet mogelijk om een live afspraak te maken, vanwege de afstand of in deze tijd het corona virus. Ik maak gebruik van Microsoft Teams beeldtelefonie. Werken via beeldtelefonie is net zo effectief als een live sessie. Ben je nog niet zo bekend met beeldbellen dan help ik je graag op weg, zodat de training zo optimaal mogelijk verloopt.

Geïnteresseerd in deze online single training?

Ben je geïnteresseerd in deze online single training? Kijk dan voor de data, prijzen en meer informatie op de pagina: online training ‘Wie ben ik in de liefde’.

 

Online single training