Relatietherapie Leek

Relatietherapie Leek | Je zit in een relatie, maar echt perfect loopt het toch niet. Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of hebben jullie een soort van broer/zus relatie? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch. Misschien is het zover gekomen dat je verliefd bent op een ander.

Mijn missie is het om mensen van zichzelf te laten houden!

Met relatietherapie Leek leer je door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen uitvoeren om op een andere manier met elkaar te communiceren. Jullie leren een patroon te herkennen waarover jullie regelmatig vallen. Wanneer dit patroon herkent wordt, kunnen jullie er  beter op inspelen. Zo kom je samen weer in verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn binnen een relatie. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in hetzelfde huis.

Methodes van relatiecoach Marga

De methodes die ik gebruik is de EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie, opstellingen en de liefde onder de loep date.

EFT-relatietherapie houdt zich bezig met verbindingen en het herkennen van patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld in de relatie, maar ze houden ons wel in de greep.

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

‘Liefde onder de loep, de date’ is voor elk stel die verdieping wil geven aan hun relatie. Hoe zorg je ervoor dat je meer dan gemiddeld 7 minuten per dag quality time met elkaar hebt? Interesse creëer je door elkaar vragen te stellen. Je in elkaars leven te verdiepen en weer een terug te gaan naar het begin van jullie relatie hoe verliep dat eigenlijk?

Interesse in relatietherapie in Leek?

Jouw relatie nieuw leven inblazen? Maak vandaag nog een afspraak met relatiecoach Marga in Peize, in de omgeving van Leek, Roden, Groningen en Assen.

Relatietherapie Leek