Familieopstelling therapie

Familieopstelling therapie | Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden.

Toekomstige partner opstellen

Jij gaat je toekomstige partner opstellen. Daardoor word je bewust van hoe jullie op elkaar reageren en wat voor gevoel dat jou geeft. Naast de bewustwording ga je deze ook leren doorleven. Het doorleven zorgt ervoor dat je niet op een afstandje toe blijft kijken. Je leert steeds dichter bij jezelf te komen, je leert je emoties (h)erkennen. Je hoeft geen houding meer aan te nemen waardoor je toekomstige partner niet in verwarring raakt. Je bent nu een zelfbewuste en een prachtige persoonlijkheid waar je toekomstige partner graag mee samen is.

Wat is zo’n familieopstelling therapie?

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Het toont aan hoe je verhoudingen zijn binnen o.a. je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring, de vereniging waar je bij zit, enzovoort. Het maakt duidelijk hoe jij reageert op bepaalde situaties, hoe jij omgaat met de dingen. Een opstelling is niet oplossingsgericht maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.

Wil je snel een afspraak maken voor de familieopstelling therapie? Je vindt me hier.

Horoscoop-opstelling

familieopstelling therapieNaast de familieopstelling biedt ik samen Marijke de Bos, astrologe en counselor, een workshop Horoscoop-opstelling aan. Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van jouw geboortehoroscoop, jouw blauwdruk. Ook wel omschreven als de plattegrond van jouw leven en karakter. Het laat verschillende energieën van de planeten zien en hun invloed op jou en wie jij bent tot in de kern. Vanuit deze horoscoop wordt een opstelling gedaan zoals bij de familieopstellingen. Het verschil met een horoscoop-opstelling is dat in groepsverband niet jouw familieleden worden opgesteld maar de planeten uit jouw geboortehoroscoop.