Ongelukkig in relatie

Je voelt je ongelukkig in relatie. Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Zijn jullie alleen nog maar aan het ruzie maken of praten jullie gewoonweg niet meer? Of hebben jullie een soort van broer/zus relatie? Waarbij alleen de praktische kant van een relatie nog in leven wordt gehouden, maar er emotioneel niets meer is. Of dat denk je toch. Misschien is het zover gekomen dat je verliefd bent op een ander.

Je realiseert je dat het zo niet langer meer door kan gaan. Je vraagt je af: Hoe kan ik mijn relatie redden? Wie kan mij helpen om mijn gezin te redden? Want samen lukt het niet om uit patronen te stappen en je hebt hulp nodig om te kijken of je weer gelukkig kan worden in de relatie. Relatiecoaching is daarbij een uitstekend hulpmiddel.

Op een andere manier communiceren met relatiecoaching

Je leert door middel van gesprekken en oefeningen die jullie samen uitvoeren om op een andere manier met elkaar te communiceren. Samen leren jullie het patroon te herkennen waarover jullie steeds vallen. Als je het patroon herkent, kan je er beter mee om en er op inspelen. Zo ontstaat er weer opnieuw een verbinding.

Je leert dat je je emotie kunt uiten zonder dat de ander uithaalt of zich terug trekt. En dat is wat je wilt, samen in verbinding zijn. En in verbinding zijn betekent dat je een twee-eenheid vormt in plaats van twee eilandjes op zich die samen wonen in 1 huis.

Liefde onder de loep, de date:

Met Liefde onder de loep, de date werken jullie op een leuke informele manier aan jullie relatie. Ik geef jullie tips en tools, laat jullie oefeningen doen en laat  jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Ongelukkig in relatie: liefde onder de loep, de date of relatiecoaching?

Tijdens de relatiecoaching  zorg ik er als coach voor dat jullie weer met elkaar in gesprek komen. Mijn rol als coach is actiever en over het algemeen vinden er meerdere gesprekken plaats. relatiecoach

Bij Liefde onder de loep, de date gaat het om bewustwording van elkaar. Het geeft op een leuke manier weer een boost aan je relatie. Mijn rol als coach is tijdens deze avond ondersteund. Liefde onder de loep, de date wordt als een avondje uit geboekt en is in principe eenmalig.

Ongelukkig in relatie?

Jouw relatie nieuw leven inblazen? Maak vandaag nog een afspraak.

ongelukkig in relatie