EFT relatietherapie

Een belangrijke methode die ik gebruik bij therapie is de EFT relatietherapie. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. EFT-relatietherapie houdt zich bezig met verbindingen en het herkennen van patronen in een relatie. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld, maar ze houden ons wel in de greep.

Waarom EFT relatietherapie?

Je realiseert je dat het zo niet langer meer door kan gaan en je vraagt je af: Hoe kan ik mijn relatie redden? Wie kan mij helpen om mijn gezin te redden? Want samen lukt het niet om uit patronen te stappen en je hebt hulp nodig om te kijken of je relatie nog levensvatbaar is. In relatietherapie gaan, is daarbij een uitstekend hulpmiddel.

EFT therapeut Marga

In de afgelopen jaren heb ik eerst de opleiding tot mediator gevolgd en de specialisatie van familie mediator. Toen ik met het systemisch werken en EFT relatietherapie van Sue Johnson in aanraking kwam, was de cirkel rond. Ik heb zelf meegemaakt hoe het is om jezelf te verliezen in een relatie. Daarbij heb ik mezelf niet 1x maar meerdere malen gestoten aan dezelfde steen. Na verloop van tijd kon ik een patroon zien en de emotie die erbij hoorde. Ik realiseerde me dat bewustwording alleen niet helpt. Je moet door de pijn heen om uit de negatieve patronen te kunnen stappen.

Het is patronen herkennen bij:

  • stellen die elkaar kwijt zijn geraakt en elkaar weer terug willen vinden en daarom in relatietherapie gaan.
  • koppels die uit elkaar willen zodat ze elkaar kunnen begrijpen en waardoor er minder strijd is.
  • singles om zo los te komen van hun ex partner of om een nieuwe partner te vinden.

Blijf niet bij de pakken zitten.

Zoek je een coach om je relatie te redden? Of wil je hulp bij je echtscheiding? Ben je op zoek naar een ideale partner?

Mijn naam is Marga en het is mijn missie om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden.

EFT relatietherapie