Bang om verliefd te worden

Ben je bang om verliefd te worden? Een relatie heeft meer kans van slagen als je in staat bent om iemand dichtbij te laten komen. Om dit toe te laten is het belangrijk dat jij je bewust bent van jouw verbale en non-verbale communicatie. Als dit niet in overeenstemming is, dan zal de ander jou niet begrijpen. En let wel ruim 75% van de communicatie is non-verbaal. Dit betekent dat als jij zegt dat jij een relatie aan wilt gaan, maar jouw lijf zegt nee kom niet te dichtbij, dan zal dat laatste uitgestraald en opgepikt worden.

Bang om verliefde te worden? Deze methodes helpen

De EFT methode combineer ik met opstellingen. Daarnaast maak ik gebruik van kaarten. De vragen die hierop gesteld staan kunnen weer gebruikt worden voor de vragen die de stellen of individuen hebben. EFT staat voor Emotionalle Focused Therapy en houdt zich bezig met verbindingen en patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld, maar deze houden ons wel in de greep. Dit geeft ons meer inzicht in het begrip bang om verliefd te worden.

Opstelling

In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Dit kunnen verschillende systemen zijn, zoals oa je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring de vereniging waar je bij zit enzovoort. Ik werk graag met deze opstellingen. Deze geven inzicht en maken je bewust van de patronen. En vanuit die bewustwording kun je veranderingen doorvoeren. Deze methode pas ik voornamelijk toe tijdens mijn trainingen en individuele sessies.

Blijf niet bij de pakken zitten.

Zoek je een singlecoach om je liefdesleven weer sprankelend te maken? Of ben je op zoek naar een ideale partner?

Mijn naam is Marga en het is mijn doel om mensen de liefde in zichzelf en elkaar terug te vinden. Zodat je niet langer bang bent om verliefde te worden.

Bang om verliefd te worden? Marga Coacht