Online training “Wie ben ik in de liefde”

Beter alleen dan telkens teleurgesteld in de liefde?

Heb je als single wel eens het gevoel dat je beter alleen kunt blijven? Dat je uit zelfbescherming een muurtje om jezelf heen hebt gebouwd? En zegt tegen iedereen die het horen wil; Nee hoor ik hoef geen relatie? Maar stiekem is dat helemaal niet wat je wilt. Je wilt alleen niet telkens teleurgesteld worden.

Jezelf niet steeds kwijtraken in de liefde

Heb je het gevoel dat je jezelf steeds weer kwijtraakt in een relatie? Dat je het zo graag goed wilt doen, maar dat je jezelf telkens weer verliest? Wie laat je dan eigenlijk zien aan de ander? Laat je jezelf dan zien of een versie van jezelf die de ander volgens jou wil zien?

Wie ben ik in de liefde?

Wie ben ik in de liefde? is een interactieve, praktische training. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt hoe je tegenover de liefde staat. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag. Je komt dichter bij jezelf te staan, waardoor je toegankelijker bent voor de liefde.

Ook tijdens de online-training zal Marijke de Bos informatie geven over hoe je aan de hand van je horoscoop meer inzicht in jezelf krijgt.

We gaan tijdens de online training minder diep op de horoscoop in. Maar wil je nav de training meer over je horoscoop weten , dan kan en Marijke geeft dan 15 % korting op een sessie met haar. Je betaalt dan geen € 90,- maar € 76,50

Ik ben erbij

Hoe ziet de online training eruit?

Er zijn 4 trainingen. Uiteraard ben je niet verplicht om aan alle 4 de trainingen deel te nemen. Het zijn op zich staande trainingen die wel op elkaar aan sluiten.

Elke training duurt 12 dagen en tijdens elke training komen er 3 thema’s aan bod. Elk thema duurt 4 dagen. Op de 4e dag eindigt het thema met een online -live. Deze online-live duurt 1- 1,5 uur. De tijden van de online-live worden doorgegeven in de mail vooraf gaande aan de training.

Je ontvangt elke dag een mail met opdrachten, deze zijn elke keer verschillend. Laat je verrassen. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebook groep

Je kunt aan alle trainingen deelnemen of je kiest de trainingen uit die jou het meeste aanspreken.

Training 1 Wie ben Ik in de liefde

Training 2 Wie ben ik in een relatie?

Training 3 Hechtingstijlen / voorgeschiedenis

Training 4 Ik en de liefde

Ik ben erbij

Tarieven:

Per training € 75,-

( meld je snel aan voor de training op 27 oktober 2020 deze kost ipv € 75 maar € 50 maar vol is vol )

Pakket 1 ik wil de volgende trainingen volgen:

4 trainingen € 255,- ( 15 % korting)

3 trainingen € 202,50 ( 10 % korting)

2 trainingen € 135,- ( 5 % korting)

 

Pakket 2 zie pakket 1 plus per training een 1 op 1 gesprek

4 trainingen inclusief 4 1op1 gesprekken € 600,-

3 trainingen inclusief 3 1op1 gesprekken € 465,-

2 trainingen inclusief 2 1op1 gesprekken € 300,-

 

Indien je gebruik wilt maken van een van de pakketten, dan dien je het bedrag in 1 x te betalen.

Wil je 1, 2 of 3 trainingen volgen, laat dan weten aan welke training(en) je wilt deelnemen. Mocht de training vol zitten, dan kun je deelnemen aan de eerstvolgende training die op de agenda staat.

Kun je onverhoopt niet deelnemen aan een training, dan mag je deze 1 x kosteloos wijzigen.

Wil je erbij zijn, maak dan vandaag nog een afspraak.