Liefde onder de loep

Liefde onder de loep, de date

Wist je dat we gemiddeld 7 minuten per dag voor elkaar vrij maken? En dat je telefoon de belangrijkste reden is dat je niet veel méér tijd aan elkaar besteedt? En wist je dat je relatie snel in een sleur terecht komt als jullie geen belangstelling meer voor elkaar tonen? Dat daardoor de kans bestaat dat jullie een punt achter de relatie zetten of dat een van beiden vreemdgaat?

Bewustwording binnen de relatie

Patronen sluipen er vaak ongemerkt in. Voor je het weet, neem je elkaar voor lief. Liefde onder de loep, de date zorgt weer voor bewustwording binnen jullie relatie. Wie ben jij, wie ben ik en wie zijn wij samen?

Neem je liefdescoach mee op date

Net als een rivier is je leven continu in beweging. Je leven en je relatie veranderen met de tijd mee. Je relatie verdient meer aandacht dan 7 minuten per dag. Maar hoe doe je dat? Hoe houd je jezelf en de ander scherp?
Maak het jezelf gemakkelijk. Niets geeft zoveel energie als een gesprek onder begeleiding van een positieve liefdescoach. Neem haar gewoon mee op date! Bijvoorbeeld een keer per jaar. Marga Coacht kan jullie helpen om met elkaar mee te veranderen. Ze maakt er een feestje van om aan je relatie te werken en deze sprankelend te houden.

Zo werkt Liefde onder de loep, de date

We plannen samen een bijzondere date om op een luchtige manier aan jullie relatie te werken. Ik geef jullie tips, tools en oefeningen. Ik laat jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Als ik tijdens het gesprek het idee heb dat we nog een stukje dieper kunnen, zal ik doorvragen. Na een uur stap ik op en zetten jullie de date met zijn tweeën voort.

Verschil tussen liefde onder de loep, de date en relatiecoaching:

Tijdens de relatiecoaching  zorg ik er als coach voor dat jullie weer met elkaar in gesprek komen. Mijn rol als coach is actiever en over het algemeen vinden er meerdere gesprekken plaats.

Bij Liefde onder de loep, de date gaat het om bewustwording van elkaar. Het geeft op een leuke manier weer een boost aan je relatie. Mijn rol als coach is tijdens deze avond ondersteund. Liefde onder de loep, de date wordt als een avondje uit geboekt en is in principe eenmalig.

Liefde onder de loep, ook als kaartspel:

Of je relatie nu uitstekend is, een beetje stoffig of ronduit verwaarloosd, aandacht en praten zijn de sleutel. Hoe lang is het geleden dat jij en je partner de tijd hebben genomen voor een eerlijk gesprek? Dat jullie alle stoorzenders in de omgeving hebben uitgeschakeld en in alle rust over de relatie hebben gepraat? De meeste stellen doen dat zelden. En als ze het doen, is dat meestal omdat er iets niet goed loopt.

Relatiespel Liefde-onder-de-loep

Wat kost ‘liefde onder de loep, de date’?

De date vindt plaats op een afgesproken locatie oa bij de Peizer Hopbel te Peize. Het tarief is inclusief het hapje en drankje (geen diner). Weten jullie een leuke locatie voor de date? Laat het me weten, dan neem ik contact op met een van de medewerkers van het bedrijf.

Indien de locatie buiten een straal van 15 kilometer ligt, gerekend vanaf mijn praktijk in

Peize, dan bereken ik de extra kilometers tegen een prijs van €0,25 per kilometer door.

Tarief: € 150,- voor 1 uur

Willen jullie na 1 uur de date voortzetten? Geen probleem, geniet ervan. Let wel op dat de hapjes en drankjes vanaf die tijd voor jullie eigen rekening zijn.

Alle prijzen zijn inclusief btw

Iets voor jullie?

Maak vandaag nog een afspraak of stuur een email naar marga@heuker.nl