Liefde onder de loep, de date

Wist jij dat we gemiddeld 7 minuten per dag tijd voor elkaar vrij maken? En wist je dat jullie telefoon hiervan een van de grootste oorzaak is? En wist je dat als jullie geen interesse meer in elkaar tonen, dat de relatie snel saai wordt, in een sleur terecht komt? Dat de kans aanwezig is dat jullie een punt zetten achter de relatie, of dat een van jullie beiden vreemd gaat?

Liefde onder de loep, de date

Bewustwording:

Patronen sluipen er vaak langzaam in en voor je het weet neem je elkaar voor lief. Liefde onder de loep, de date zorgt weer voor bewustwording van elkaar binnen jullie relatie. Wie ben jij, wie ben ik en wie zijn wij samen.

Coaching bij de date:

Je leven is als een rivier continu in beweging. Net als jullie relatie beweegt (verandert) deze met de tijd mee. En wat is het dan fijner om zo af en toe een coach in de arm te nemen die jullie kan helpen om ervoor te zorgen dat jullie met elkaar mee veranderen. Want wat is er leuker dan aan jullie relatie te werken en ervoor zorgen dat deze sprankelend blijft.

Liefde onder de loep, de date:

Met Liefde onder de loep, de date werken jullie op een leuke informele manier aan jullie relatie. Ik geef jullie tips en tools, laat jullie oefeningen doen en laat  jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Liefde onder de loep, ook als kaartspel:

Wil je nou wel graag aan je relatie werken, maar wil je dit samen doen. Dat kan liefde onder de loep is nu ook in kaartvorm verkrijgbaar.

Verschil tussen liefde onder de loep, de date en

 relatiecoaching:

Tijdens de relatiecoaching  zorg ik er als coach voor dat jullie weer met elkaar in gesprek komen. Mijn rol als coach is actiever en over het algemeen vinden er meerdere gesprekken plaats.

Bij Liefde onder de loep, de date gaat het om bewustwording van elkaar. Het geeft op een leuke manier weer een boost aan je relatie. Mijn rol als coach is tijdens deze avond ondersteund. Liefde onder de loep, de date wordt als een avondje uit geboekt en is in principe eenmalig.

Wat kost ‘liefde onder de loep, de date’?

De date vindt plaats op een afgesproken locatie oa bij de Peizer Hopbel te Peize. Het tarief is inclusief het hapje en drankje (geen diner). Weten jullie een leuke locatie voor de date? Laat het me weten, dan neem ik contact op met een van de medewerkers van het bedrijf.

Indien de locatie buiten een straal van 15 kilometer ligt, gerekend vanaf mijn praktijk in

Peize, dan bereken ik de extra kilometers tegen een prijs van €0,25 per kilometer door.

Tarief: € 150,- voor 1 uur

Willen jullie na 1 uur de date voortzetten? Geen probleem, geniet ervan. Let wel op dat de hapjes en drankjes vanaf die tijd voor jullie eigen rekening zijn.

Klik hier om vandaag nog een afspraak te maken, of stuur een email naar marga@heuker.nl

Alle prijzen zijn inclusief btw