Workshop: Horoscoop-Opstelling (28 april 2018| 09:30 – 17:00 uur)

Waarom loop ik steeds tegen dezelfde thema’s en patronen aan in mijn leven? Hoe kan ik beter opkomen voor mezelf? Hoe kan ik zelfbewuster worden? Wil jij meer inzicht in deze vragen? Kom dan naar de Horoscoop-Opstelling Workshop in Peize. 

Thema: Liefde

Wat is jouw rol in een relatie?
Heb jij meer mannelijke of vrouwelijke energie?
En wat is het effect hiervan op jouw relatie(s)?
Zou je dit graag willen weten, kom dan naar de horoscoop-opstelling van 28 april as,

Door de unieke combinatie van astrologie en opstellingen (systemisch werk) krijg jij inzicht in gewoontes en terugkerende thema’s die van invloed zijn op jouw denken, voelen en doen. Daarnaast biedt de workshop handvatten die je direct kunt toepassen in het dagelijkse leven.

WAT HOUDT EEN HOROSCOOP-OPSTELLING IN?

Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van jouw geboortehoroscoop, jouw blauwdruk. Ook wel omschreven als de plattegrond van jouw leven en karakter. Het laat verschillende energieën van de planeten zien en hun invloed op jou en wie jij bent tot in de kern. Vanuit deze horoscoop wordt een opstelling gedaan zoals bij de familieopstellingen. Het verschil met een horoscoop-opstelling is dat in groepsverband niet jouw familieleden worden opgesteld maar de planeten uit jouw geboortehoroscoop.

 

PROGRAMMA:

  • 09.30 uur Inloop met koffie & thee
  • 10.00 uur Kennismaking, inleiding astrologie mbv. van je eigen horoscoop
  • 12.30 uur Hopbellunch met soep
  • 13.30 uur Horoscoop-Opstellingen
  • 17.00 uur Afsluiting

KOSTEN & LOCATIE:

€ 125 per persoon (incl. btw). Inclusief: Hopbellunch met soep en onbeperkt koffie & thee bij De Peizer Hopbel, Hoofdstraat 3, 9321 CB te Peize.

GROEP:

Maximaal 10 personen

BEGELEIDERS:

Marga Heuker, coach van de liefde, is een EFT relatietherapeut en gespecialiseerd in het begeleiden van familie,- en loopbaanopstellingen. Marijke de Bos, astrologe en counselor, maakt als paranatuurgeneeskundige therapeut vaak gebruik van astrologie om persoonlijke thema’s en vragen te verduidelijken. Samen brengen zij met hun nuchterheid, luchtigheid, humor en kalme uitstraling de ontspanning, inzicht, bewustwording & bewustzijn waar jij naar op zoek bent.

 

INFORMATIE & AANMELDEN:

Wil jij erbij zijn? Stuur dan een e-mail naar één van de onderstaande e-mailadressen met jouw naam, adres, woonplaats en geboortegegevens (datum, tijd en plaats).

www.marijkedebos.nl/contact | info@marijkedebos.nl | 06 – 549 409 06 margacoacht.nl/contact  | marga@heuker.nl | 06 – 111 040 40