Marga`s blog

Horoscoop-Opstelling? Wat is dat…?

Horoscoop-Opstelling? Wat is dat…?

Een Horoscoop-Opstelling is een combinatie van astrologie en opstellingen (systemisch werk) waarbij je inzicht krijgt in gewoontes en terugkerende thema’s die van invloed zijn op jouw denken, voelen en doen. Tegelijkertijd biedt het handvatten die je direct kunt toepassen in het dagelijkse leven.

Er wordt gebruik gemaakt van jouw geboortehoroscoop, jouw blauwdruk. Ook wel omschreven als de plattegrond van jouw leven en karakter. Het laat verschillende energieën van de planeten zien en hun invloed op jou en wie jij bent tot in de kern. Vanuit deze horoscoop wordt een opstelling gedaan zoals bij de familieopstellingen. Het verschil met een horoscoop-opstelling is dat in groepsverband niet jouw familieleden worden opgesteld maar de planeten uit jouw geboortehoroscoop.

Wat zo mooi is aan een opstelling is dat je deze voor je ogen ziet afspelen. Hierdoor herken je algauw de patronen waardoor je hier bewust mee kunt omgaan. Vragen die je kunt opstellen zijn hoe kom ik meer in mijn kracht, waarom loop ik telkens tegen hetzelfde aan in mijn werk of relatie, waar ligt mijn passie, etc.

 

Zie jij een Horoscoop-Opstelling Retraite wel zitten in het mooie Malberg, Duitsland? Kijk gauw voor meer informatie op bit.ly/marijkeHOR (Marijke) of bit.ly/margaHOR (Marga).