Marga`s blog

Singles en daten tijdens het nieuwe normaal ;-)

Het nieuwe normaal

Ik kan het niet laten, het nieuwe normaal. Ik heb altijd de grootste lol als ik weer iemand iets hoor zeggen over het nieuwe normaal. En ik hou er soms wel van om wat olie op het vuur te gooien, dus bij deze:  Daten tijdens het nieuwe normaal 🙂

Daten en Corona

We zijn nu 3 maanden verder en we krijgen zo langzamerhand weer meer vrijheid. MAARRRRR de 1,5 m regel geldt nog steeds, het plan is zelfs om dit tijdelijk in de wet te laten zetten. En dus verandert er voor een single nog niet zo veel. Of je heet Ferry Doedens die gewoon de pony wel laat grazen.

En eerlijk is eerlijk ook al vind ik het niet zo handig om dit publiekelijk kenbaar te maken, ik begrijp het wel. Ikzelf ben meer van het brave soort. Houd me netjes aan de opgelegde regeltjes en voel me al schuldig als ik iets dichterbij kruip dan de toegestane 1,5 m.

Datingapp

Mijn liefde heeft in de week van de liefde de liefde opgezegd en ik heb daar wel even tijd voor nodig gehad om dat af te sluiten. En toen ik weer een beetje ruimte had was daar de Corona en raakte ik enigszins in paniek. Want hoe nu verder tijdens de Corona?

Ik heb zelfs een bom duiten uitgegeven aan een datingapp. En jullie weten, dit doe ik alleen in een vlaag van verstandsverbijstering. Dit was er dus eentje 🙂 En het erge is, het heeft me nog niks nada njente opgeleverd deze datingapp

Ik heb een aantal dates gehad in de afgelopen 3 maanden en ik vond het wel een uitdaging. Bij de ene hield ik krampachtig aan de 1,5 m regel tijdens de wandeling en realiseerde me dat dit gewoon een signaal is dat er geen chemie is.

Bij de andere date, waar de chemie wel vanaf spatte was het een stuk moeilijker om me aan de 1,5 m regel te houden. Door omstandigheden stopte dit contact na een paar dates, maar we waren wel met elkaar in gesprek over hoe nu verder.

Daten of aan jezelf werken?

Doordat ik me realiseerde dat ik het best ingewikkeld vind, 1,5 m en daten, heb ik de stilte maar opgezocht. En vanuit de stilte geluisterd wat er werd gezegd, voornamelijk mbt het werk. Maar ik kwam tot de ontdekking dat er een enorm patroon zit in mijn werk en de liefde.

En heb ik gekeken hoe kan ik deze patronen kan doorbreken om weer een stapje dichterbij mezelf te komen. Ik heb geen kleine stapjes gezet, nee ik heb 7 mijl stappen genomen.

Helaas heeft me dit nog geen leuke partner opgeleverd, wel veel mooie inzichten. Maar ja voorlopig moeten we ons toch nog houden aan de 1,5 m regel en omdat ik zo’n hele brave burger ben richt ik me op dit moment dan maar voornamelijk aan de inzichten die ik straks weer kan gebruiken om jullie verder te kunnen helpen met jullie zoektocht naar wie ben ik in de liefde 🙂

Ik heb niet meegedaan aan het naarstig maken van online trainingen. Wel ben ik nu druk met mezelf aan het brainstormen over nieuwe leuke activiteiten. Houd mijn blog en de liefdesnieuwsbrief in de gaten of kijk een regelmatig op mijn website. Ik ben weer een beetje uit mijn hol aan het kruipen.