Marga`s blog

Single, corona en nu?

single en eenzaamheidSingle voor corona

Je had zo’n leuk leven als single zijnde, alles kon niks moest. Feestje hier, borrel daar. En ach een avondje alleen zijn was op zijn tijd ook erg fijn. Daarnaast was er Tinder zodat je seksuele behoefte ook bevredigd kon worden als je daar zin in had. Lang leve het single zijn. Een relatie, daar had je helemaal geen tijd voor…..

Single tijdens corona

En opeens was daar corona. Corona zorgde ervoor dat dat leuke leventje wat je had op zijn kop werd gezet. Want opeens waren er geen feestjes meer, geen vrienden die zomaar op bezoek konden komen. En de tinderdates om je seksuele behoeften te bevredigen zijn helemaal van de baan.

Single en eenzaamheid

En toen, toen was daar eenzaamheid. Toen was het hebben van een relatie opeens helemaal niet zo gek meer. Gezellig samen op de bank een filmpje kijken. Of samen een spelletje spelen. Of samen een kopje koffie drinken.

Nee in deze tijd van corona is het voor vele singles niet meer zo grappig. Alle sociale contacten inclusief het werk wordt je afgenomen. Heb je een huisdier dan kun je daar nog een knuffel van krijgen, maar ja vaak heb je als single geen huisdier want die moet verzorgd worden en daar had je nooit tijd voor.

Hoe kom je deze tijd door?

Het is een bizarre tijd deze corona tijd. Een tijd waarin we op onszelf zijn aangewezen Heb je een gezin of partner dan heb je in ieder geval nog iemand om live tegenaan te kletsen. Als single heb je gelukkig nog de (beeld)telefoon. En een uitje naar de supermarkt. Voor de rest is het huis nu heel, heel erg leeg…..

Donderdag 2 april as om 20.00 uur organiseer ik kosteloos een meeting voor singles. Waarin we met zijn allen tips kunnen uitwisselen om deze periode zo goed mogelijk door te kunnen komen. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen. Je kunt je hier opgeven. Doe het snel vol = vol.