Marga`s blog

Boer zoekt vrouw, wie ben ik in de liefde?

Boer zoekt vrouw

Heb je zondag ook weer gekeken? Ik wel, stiekem hoop ik dan toch steeds op een leuke boer uit de omgeving zodat ik ook kan schrijven. De leukste boer van dit jaar die ook nog eens in de buurt woont is homo en daar hoef ik dan weer geen moeite voor te doen 😉

Deze week raakte ik in gesprek met iemand die zich afvroeg waarom de leuke dame toch mee doet, want die zou toch in het wild ook wel een leuke vent moeten kunnen scoren. Nu hoorde ik wel weer dat deze leuke dame is benaderd, maar toch de prins op het witte paard is nog niet voorbij gekomen.

Het maakt niet uit of je een leuk koppie hebt en of dat je het goed voor elkaar hebt. Ik omring me voornamelijk met stelletjes en de singles waarmee ik omga zoeken net zo hard als ik. En nee we zijn niet desperate, maar zijn wel gewoon op zoek.

Singles zijn niet te kritisch

Daarna sprak Yvonne de legendarische woorden uit: BEN JIJ NIET GEWOON TE KRITISCH??????????? Ik dacht heel even dat ze een grapje maakte. Nee, ze meende het echt. Na 11 seizoenen weet ze blijkbaar nog steeds niet zo goed hoe het werkt in singleland.

Mijn vraag aan Yvonne zou dan ook zijn, lieve Yvonne is jouw partner keuze 2 of 3? Of ben jij keuze 2 of 3 van jouw partner? Ik mag het hopen van niet en anders zijn jullie van harte welkom voor een relatiecoaching sessie.

Singles op jacht

Wij singles willen ook geen keuze 2 of 3 zijn of hebben. Wij hebben gewoon de domme pech dat keuze nummer 1 zich nog niet aan ons heeft voorgesteld. En ja hoe mooi is het dan om een aan een platvorm zoals Boer Zoekt Vrouw mee te kunnen doen.

Boeren die het lastig vinden om in het wild een leuk persoon te treffen begeven zich in een circuit die niet ophoudt zodra het programma is afgelopen. Maar mochten de boeren nog wat hulp nodig zijn om zichzelf nog beter te leren kennen, dan kunnen ze zich uiteraard aansluiten bij de volgende training van Wie ben ik in de liefde. 🙂

Binnenkort weer meer info op de website over de trainingen en workshops. Wil je toch alvast meer informatie, neem dan contact met me op.